Dobrý deň, chcel by som sa opýtať čo je zakázané mať v batožine, ktorá ide do batožinového priestoru, nie do príručnej batožiny o tom bolo popísané dosť. Ďakujem
Batožina na lietadle
ja doporucujem skrupinove kufre, tie vydrzia fakt vsetko najkufre. sk/cestovne-skrupinove-kufre/ zalezi aj z akeho materialu su no :)
Mna by skor zaujimalo, aky kufor prezije to ich zachadzanie na letisku... mne uz takto znicili 3 kufre, vzdy odtrhnute koliecka, doskriabane, odlomene kusky...katastrofa
podla mna hocico..
aj v prirucnej mozes mat x-litrov tekutiny, pokial si ju kupis v priestore letiska..
podla mna tam mozes mat aj noze, mačety a cokolvek, ved aj tak sa k tomu nedostanes :)
co by si tam chcel dat ?
lily, to co si napisala plati pre prirucnu, on sa pytal na tu, co ide dolu do batozinoveho priestoru
Obmedzene na 100 ml tekutiny, nie vonavky, takze len obmedzene mnozstvo napr. nosneho spreju, ocnych kvapiek ( vsetky lieky musia byt v ziplocku plastovom) a samozrejme nie ziadne ostre predmety, noziky, ani vreckove ani pribory) tak isto je to pre gely a pod tekutiny a prasky...
:D samozrejme, že také nemám v pláne, len som chcel vedieť či aj tam je nejaké obmedzenie, díky :)
do batozinoveho priestoru?? tam si vezmi, co chces, ale neodporucam zbrane a drogy :D a ked ides z destinacie, tak take srandy ako koraly a pod.