Ako mam nabrat druhy dych do zivota? Vsetko pre co som zil doteraz, zrazu sa ukazalo ako nepodstatne, uz ma nebavi ta praca co mam, nebavi ma pretvarovat sa ze som stastny a nebavi ma ani si urobit ranajky. Ako toto prekonat?
Ako nabrat druhy dych?
Momo uz nekukaj na Matrix, prepína ti z toho :p
No veď ,,systém,, :D
proste naco sa trapit viac ako 80% zivota?
naco donekonecan na niekoho makat (ked som zamestnanec tak na tlsteho sefa a ked podnikatel tak na nenazrany stat), a mat stale len tie blbe elementarne materialne bonusy ako je TV, internet, chlast, drogy a zeny?
(vid zeny - a nie zena)
toto mi na tom vadi :P
proste uplne zakladny priklad:
farmar...
pracuje 8hodin na farme..
aby sa najedol a prespal sa do dalsieho dna..
ked zas zacne makat 8 hodin, aby mal silu prespat do dalsieho dna kde musi makat.
cize MAKA aby mohol MAKAT
o com toto je ?
:DDD Tak ja tu zanechám určite aspoň spomienku na to, aký som bol otravný :DDD
ale myslim ju vazne a nie tak ze "ja chudak, lutujem sa"
normalne myslim to LOGICKY
preco mam staviat hrad (alebo dom), ked ak ja zomriem, nebude kto sa mat o to starat?
ako myslite, ze sa citia ti muzi alebo zeny, co vybuduju uspesnu firmu a potom bud nemaju deti a firma sa rozpadne, alebo maju deti ale su blbe a firmu znicia?
proste - zanechat tu nieco, toto poPotvorka napisala perfektne.
lenze CO tu zanechat?
okrem 500 ton plastoveho odpadu ?
momo26 - tá otázka je super :)))
Mimulus
nemaju to lietadlo ktore ja chcem na letisku tu za rohom :/ to je pech..
poPotvorka
prave ta smrtelnost ma odradza od zivota :) naco makat, ked raz aj tak skoncim? :D
zase ty ? dnes klikam vyhradne na momove temy ..... no teeeda
no ale ! ja druhy dych naberam ,ked si spomeniem na vlastnu smrtelnost ,teda uvazujem asi takto :
strelim - nestrelim
skocim - neskocim
hodim (sibenicu)- nehodim .... potom sa "otrasiem" a uvedomim si ,ze mam zo smrti strach a ze som vlastne zabudla zit ......... a jedeme daaal :))
nevyhral som loteriu este..
treba si kúpiť lietadlo :)