Ako je to s tou vyskou u cloveka, do kolko cm sa povazuje postava za nizku? Ked mam 163 cm - som VELMI nizka, alebo LEN nizka, alebo UZ normalna ? :)
Výška
Kylie minogue 152cm
Nicole richie 152cm
Geri halliwell 154cm
Eva longoria 154cm
Reese winterspopon 155cm
shakira 155cm
Sestry Olsenove 155cm
Ešte stále máš komplexy ? 156cm je pre ženu normalka. Moja frajerka ma 153cm, bývalá ma 156cm. Mne také vyhovuju. Nerieš ko....y dievča.
si mensia, ale nie si tragicky nizka, takze v pohode, myslim, ze sa vydas v pohode ;))) ide aj tak o celok
Nerieš kraviny :) každý je, aký je... aj tak výšku nijako neovplyvníš, čiže...
Ja si nerobím, tak si ani ty nemusíš :D
Maoam V tom pripade je to vsetko ok. :-D
pandorica Hm...Napoleon a Madonna...celkom slušní reprezentanti nizkych ludi :-))
Mimulus TY by si si nerobil starosti alebo JA by som si nemala robit starosti? To je dost dolezite. :)
Presne ako povedala Maoam, je to úplne jedno, topánky nos aké len chcceš.Mne je to tiež jedno, kľudne si dám aj 10cm opätky, a že trčím z davu?A nech, aspoň ma je vidieť.:D Mimochodom jedna moja teta má 152cm.Aj Madonna a aj Napoleon mal niečo cez 150cm, takže v pohode.
V sexe sa to aj tak vyrovnáva...takže by som si starosti určite nerobil :D
cau, 163cm je pre zenu priemerna stredna vyska, si na hranici (oficialne sa uvadza od 164cm)
prosimta, je to uplne OK, kedze si zena, nevidim v tom absolutne ziadny problem, aj podpätky mozes nosit, ake zvladnes :D a mnohi muzi letia vyslovene na nizsie alebo stredne vysoke zeny
akceptuj sa taka, aka si :-))
pandorica len som zvedava ako to vidia ostatni ludia. A ci by som s tym vlastne mala nieco robit - ak je to prilis malo cm, myslim co sa tyka topanok, oblecenia, ci sa s tym da nieco spravit. Alebo je to dostatocna vyska a nemusim s tym robit vobec nic.:)No rast uz nebudem tak sa aspon informujem.
No pre mňa si veľmi nízka, ja som taká žirafa mám 178cm, ale to je určite subjektívne, ale prečo ťa to vlastne zaujíma?