Narok na invalidnu s anorexiou a bulimiou

lombardo1981

cry2 má pravdu. Len s PPP na ID nárok nemáš. Keď mne bol priznávaný, tak zavážili iné, pomerne vážne diagnózy. Môj posudkový lekár sa vtedy vyjadril, že iba vďaka tým pridruženým chorobám mi bol priznaný... ale zase na druhú stranu, vďaka PPP a viac ako ročnej PN-ke bola odoslaná požiadavka.

Zažila som, že niekto, kto mal dokončenú iba základnú školu (nemyslím Róma) dostával 300€. Ale pokiaľ viem, bol jej odobraný.

pandorica: Na poslednom posudzovaní mi môj posudkový lekár povedal, že je rád, že nerobí na východe... myslím, že to vysvetľuje všetko.

cry2: Ja s tým mám rovnaký problém. Všetci si myslia, že ľudia na ID sú sprostý a bez vzdelania. A pritom, ja mám dokonca 2 VŠ.

Ivanax123

Anorektička to má aspoň dobrý, že neutratí tolik za jídlo. To je prakticky nejvyšší položka v rozpočtu "normálních" lidí. Ostatní diagnózy jsou na tom tedy hůř, a to nemluvím o tom, když potřebují ještě nějaké pomůcky....

ni-ka

ambrozia-je to mozne...ak ma niekto dajme tomu 19 rokov,staci podla zakona ak ma odpracovane "menej ako rok"...to menej ako rok moze byt aj jeden den...ak si za ten jeden den zaplati plnu vysku socialneho poistenia tak sa mu dochodok bude ratat z najvyssieho zakladu...

pandorica

ospravedňujem sa.Zle som to pochopila,prepáč.Ak si na PN viac ako rok, obvodná, alebo v tvojom prípade skôr psychológ, podá návrh a ten potom buď schváli,alebo neschváli komisia.
V každom prípade to asi nebude viac ako 3OO euro.