Zdravím. Mám 23 rokov. O mesiac mi končí absolventská prax a potom zas ten kolotoč na úrade práce. Zháňanie pečiatok a pod.. Problém je ten ze mám sociálnu fóbiu, panickú poruchu, depresiu, nespavosť....z každého rožka troška. Čo ma ale najviac ničí je že som ešte nemal babu. Už si o sebe začínam myslieť že som impotent. Ale nie som. Okolie hovorí že vraj som aj pekný. A vlastne ani nemasturbujem. Je to normálne? Nechce sa mi s ním babrať :) Nepoškodia sa mi semenníky? :) Ale akonáhle uvidím nejaké dievča nastáva vo mne taký príjemný pocit vzrušenia no proste chlapi viete o čom píšem. Neviem ako ďalej. Asi 10 rokov som uvažoval nad samovraždou a rozhodol som sa nezabiť kvôli rodine. Ale čo ďalej? Aspoň pusu by som chcel od niekoho, objatie, pochopenie...ja už vážne neviem čo ďalej...Poraďte mi niekto prosím. Som Normálny?
Zomriem ako panic
mrtvoliak
dobry postreh ;)
momo26: Keby som neskutočne miloval tak určite by som za ňou dochádzal. A keby ma chcela mať do 5 min. pri sebe tak smola..musela by na mňa počkať. Láska je trpezlivá. A keby kvôli vzdialenosti dala košom, tak to láska z jej strany asi nebola. :)
Neboj sa dočkáš sa:-) a bude to vtedy ked to budeš najmenej čakať,len prosímťa nehladaj babu za každú cenu račej tomu nechaj čas a pride to :-)
mrtvoliak
to nemas take jednoduche..
co ak ti laska povie ze "chcme ta vidiet, ale chcem to tak, ze hned, nech som do 5 minut u teba a nie x hodin cestovat"
co spravis?
bol by si sa ochotny za nou prestahovat, aj ked to nebude este 100%tne ?
No odkiaľ som? :) Prezradím len toľko, že som zo severovýchodu :) Za láskou som ochotný cestovať. Veď napokon...láska hory prenáša :)
Ked si neviete nájst ženu na sex tak skúste www.zafo.sk
Som sa pobavil: "Nechce sa mi s nim babrať"
Nechce sa ti s nim babrat, ale na druhej strane mas depky ako hrom. Asi by si sa mal s nim babrat, aby si sa trosku vyventiloval, trochu hormonu stastia z masturbacie ti pomoze.
A davat sa dokopy s niekym kto je na tom "tak ako ty" je zle, lebo sa v tom budete iba upevnovat.
mrtvoliak ved jej spon uved okial si co ak ste od seba velmi daleko to nema velku sancu na vztah ci hej?
ektoplazma: vážne ako písal niekto vyššie...dajme sa dokopy. :D alebo aspoň čo keby sme si písali? :) môj mail: borggeus@azet.sk :) pls :)
nepanikar, ja mam panicku poruchu, uzkosti, tiez zle spim a vydala som sa, nic sa nedeje, aj pre teba urcite niekto na svete je, kto ta bude milovat