existuju take ktore zaberaju a nesposobuju sexualnu dysfunkciu
som zufaly
Antidepresiva , bez sexualnej dysfunkcie
Valdoxan
Mirtazapin
Aurorix
Trittico
Coaxil
Trittico?? neviem...ja som panic :D Ale keď som ich bral bol som veľmi "nažhavený". :)
ty si zena
ja som muz
ja som mal chut na sex ale fyzicky som nepracoval spravne to znamena ze erekcia nebola taka aka mala byt a orgazmus nie a nie dosiahnut v hlavr som to mal v poriadku len telo pracovalo inak
Valdoxan 25mg jednoznačne,ostatne neviem
lenze nalada je zase na figu a tak najlepsie by bolo premna brat antidepresiva a byt zaroven aj v pohode co sa tyka sexuality
no ved to ja mam akoze 0 lovy secualny zivot koly depresii som nemal 5 rokov sex
ale nemat ani orgazmus /koly liekom /
je este horsie
ked uz nic aspon orgazmus
a ja na tvojom ieste radsej orgazmus ako brat lieky na 100 % su za tym lieky , lebo hovorim akonahle som nebral 5 dni chemia sa vyplavila a mne zase stal ako predtym :)
ja nemam orgazmus 6ty rok nema sexualnu potrebu neviem sa vzrusit necitim slast z dotykov mat teraz partnera by bola zataz pre mna .Som citovo eroticky na bode 0.nie som schopna intimneho vztahu.Lahsie antidepresiva beriem coaxil.6rokov nic necitim.co mam povedat ja?
bral som 5 druhov a akonahle som zacal brat som sa nevedel zrobit a mohol so mmasturbovat aj 2 hodiny v kuse
akonahle som prestal vrat tak za 5 minut som bol
nemat orgazmus to mi akoze znasobuje depresiu este viac
uz aj tak mam 0 lovy secualny zivot