Antidepresiva , bez sexualnej dysfunkcie

onnsdfsdfdsf

ty si zena
ja som muz

ja som mal chut na sex ale fyzicky som nepracoval spravne to znamena ze erekcia nebola taka aka mala byt a orgazmus nie a nie dosiahnut v hlavr som to mal v poriadku len telo pracovalo inak

jedulka

nevím čím to může být.Léků beru dost antidepresiv i Xanax a dlouho 35 let , ale mě se nikdy nestalo, že bych neměla chuť na sex.Myslím si, že tady něčemu nerozumím.Půjdu si to zjistit na netě.

onnnnnnnnnnn

lenze nalada je zase na figu a tak najlepsie by bolo premna brat antidepresiva a byt zaroven aj v pohode co sa tyka sexuality

onnnnnnnnnnn

no ved to ja mam akoze 0 lovy secualny zivot koly depresii som nemal 5 rokov sex
ale nemat ani orgazmus /koly liekom /
je este horsie
ked uz nic aspon orgazmus
a ja na tvojom ieste radsej orgazmus ako brat lieky na 100 % su za tym lieky , lebo hovorim akonahle som nebral 5 dni chemia sa vyplavila a mne zase stal ako predtym :)

mlcaniehniat

ja nemam orgazmus 6ty rok nema sexualnu potrebu neviem sa vzrusit necitim slast z dotykov mat teraz partnera by bola zataz pre mna .Som citovo eroticky na bode 0.nie som schopna intimneho vztahu.Lahsie antidepresiva beriem coaxil.6rokov nic necitim.co mam povedat ja?

onnnnnnnnnnn

bral som 5 druhov a akonahle som zacal brat som sa nevedel zrobit a mohol so mmasturbovat aj 2 hodiny v kuse
akonahle som prestal vrat tak za 5 minut som bol
nemat orgazmus to mi akoze znasobuje depresiu este viac
uz aj tak mam 0 lovy secualny zivot