Ahojte ;3 ..mám, takýto problém, veľmi sa za seba hanbím, a tak som s tým začala niečo robiť .. :)
Môj problém sa týka chudnutia :) :-( ..vždy som s tým mala veľký problém ;´( ..mám 170 cm, a 65 kg ;( .. naozaj neznášam svoje telo! .. neviem, ho proste priať také aké je :( .. nedokážem to : (
Tak, som teda stavila na svoje sily, a začala som s tým niečo robiť :) .. chodím na bycikel, denne prejdem asi 25 km, a pred byciklom a samozrejme, že aj po cvičím 20 x brušáky, drepy, a kliky :( .. a samozrejme aj strečing :)
No, na tom by nebolo níč zle, ale môj problém je že cvičím už 2 týždne, a stále nič ;( .. neschudla som ani pol kila ... dosť ma to frustruje, a nemám ani žiadnu motiváciu ísť dalej :(
Neviem, či je to v tom, že niekedy si dám niečo sladké :( . ale nie kvantá! .. dám si štvrťku keksíka, za 2 dni :( .. držať, nejakú tvrdú diétu nemôžem, pretože som ešte stále vo vývoji :(
Ja by som Vás veľmi chcela poprosiť, ako vlastne mám schudnúť ? :( .. ako sa mám stravovať ? :( .. jednoducho, hocičo čo mi aspoň trošičku poradí :)
Prosím, Vás za každý jeden rozumný komentár budem nesmierne vdačná :)*