Ahojte mám 14 rokov a mám tak čúdný pocit .... na youtube som sa raz pozrela na to ako sa dievča s chalanom bozkavaju a potom som začala kukať videa s nazvami cute couple .... no a potom som raz na boku zbadala video ako sa bozkavaju dve dievčatá . tak som na to klikla a začala som pozerať videá kde sa baba bozkáva s babou ... no a potom to prešlo asi 3 mesiace nič a teraz znova .. a začala som mať pochybnosti ... chalani sa o mne v triede nezaujímajú ako občas prehodím s nimi slovko ale to nič moc a ako páčia sa mi chalani ale ked sa kukám na tie videá tak si hovorím : prečo nemožem tam byť namiesto tej jednej v tom videu ?? neviem či je to preto že som ešte chalana nemala alebo či je to preto že som len v puberte a ešte neviem čo chcem alebo preto že sa mi páčia dievčatá a že ked proste nemaju o mna chlapci zaujem tak sa chcem priblížiť k babám alebo tak ... ja neviem .. ako kamaradky moje ma nejako nepriťahuju ale tie videa mi davaju pochybnosti ... prosím napíste mi svoj názor ... dakujem ....
Som lesba alebo nie?
díky za rady.. ano s predstavivosťou to trochu preháňam aj v mojich snoch . niekedy ked chcem aby sa mi snívalo napr: o kamarádke ktorá mi odpustí , tak sa mi to sníva .. a niektoré sny majú aj takú postupnosť napr že sa mi týžden sníva sen akokeby na pokračovanie ako ked máte 3.dielny film tak ja to mám celý týžden ...
To su take rady...ze si este dieta a nechci mat dospelacke starosti... Ved to nie je dospelacka starost, dievca je vo veku kedy dospieva, takze samozrejme, ze ju zaujima aj tato oblast, hlada seba samu co sa jej paci a co nie.. o par rokov sa zalubi bude prezivat prve lasky, prve sklamania, takze nemyslim, si, ze je az take uplne decko. Ja som v jej veku sa tiez zacala hladat, zacinali sa mi pacit chlapci a tak:)
takéto videá len podnecujú žiadostivosť a je jedno, či sa tam bozkáva chlapec s dievčaťom alebo dve dievčatá. Najlepšie je to nepozerať. Prečo? Lebo ti akoby hovorili, že najdôležitejšie je nájsť niekoho, s kým zažiješ vzrušenie a rozkoš. Ale to je prelud. Skutočným pokladom je nájsť niekoho, s kým si budeš rozumieť aj duševne a kto ťa bude naozaj milovať a nebude s tebou len preto, že sa vieš dobre bozkávať. A taký by nedovolil, aby vaše lacné video viselo na nete a každý si vás obzeral.
Na lásku máš ešte ale dosť času. A nelám si hlavu otázkami, či si lesbička, lebo nie si. Si ešte dieťa tak si to užívaj a nechci mať dospelácke starosti.
Ahoj, ja si myslim, ze lesba vobec nemusis byt. Hlavne mas 14 rokov, nechaj tomu volny priebeh, postupne zaces chodit na rande s chlapcami, zalubis sa a ked to tak bude a bude sa ti este vzdy pacit bozkavanie s dievcatmi, este vzdy to bude v poriadku. Dokonca nemusis byt ani bisexualka. Ja som sa bozkavala s dievcatom a som uplne heterosexualna. Raz mi psycholog povedal, ze lesba znamena, ze sa do zeny aj zalubis a a vies si s nou predstavit vztah, sexualne sceny so zenou alebo bozkavanie sa tak uplne neberu sa orientaciu lesba/gay. Mas sirsiu fantaziu a zatial mi to nepride zle, ak budes mat vsak o par rokov pocit, ze tie zeny zacinas brat aj vaznejsie ako chlapov, potom v tom moze byt problem...