Nootropil 1200 - skúsenosti

Modafinil

Ja som skusal lieky Modafinil aj Nootropil, ale mozu mat vazne vedlajsie ucinky, ja som mal len bolesti hlavy ale kamarat skoncil v nemocnici. Najlepsie su prirodne tabletky na sustredenost na priklad Focus Pills alebo
pre tych co nemaju tolko penazi Exam Bacopa (tento produkt som kupil na www.stimulant.sk).

laura155

dobry den chcela by som sa spitat mam mesacne babetko a predpisali mu nootropil uz dva dni place od kedy som mu ho zacala davat moze mat s neho nejake vedlajsie ucinky

Chuana

Ja ho užívam po mozgovom infarkte je pravda,že sa mi pameť očividne zlepšila no ešte stále novopameť nefunguje poriadne,ale postrehla som ,že som z tohto lieku veľmi nervozna až výbušná toto je veľmi nepríjemné ..pochopila som že najlepšie je sa svojou snahou a pravidelným trenigom pamete dostať zo začarovaného kruhu..verím že to dosiahnem aj bez lieku Nootropil a predýdem aj stavom nervozity a stabilizujem sa ...sila vôle a pravidelnosť učenia to zvládnem a nie len ja ale aj ostatní...

Tibik

Nootropil 1200 (Lucetam) oba lieky povzbudzujú v dlhodobom čase pamäťové funkcie.Priateľka má epi poruchu s výpadkom pamäte.Liek pomáha regenerácii pamätoveho centra ,aby sa chorejsi rýchlejšie precitol do realu.

Liek v krátkodobom spektre nemá výraznejšie účinky.Inak receno nevhodne pre študentov ,čo si domyslaju,že ich liek nabudí k lepšiemu uceniu.V krvnom sére sa musí vystabilizovat patricna hladina látky Piracetam.Co trvá i 10dni .Takže študentici kašlite na to.

Prenechajte liek skutočne chorým ľuďom.

quickfish

No moja skúsenosť je taká, že keď som si dal tak 5 - 6 tabliet 1200 mg tak sa mi potom učilo super. Ozaj za deň som sa naučil také množstvá čo by som inak nestihol a každému čo som dal vyskúšať bol spokojný.

Ježiš s takou diagnózou si nemohla skončiť z Nootropilu a ak ti to povedali tak skús ísť inde alebo najlepšie vôbec tam nechoď nájdi si dobrého priateľa s ktorým môžeš hovoriť o čomkoľvek a bude to OK. Mám kamarátov, ktorých na psychiatrii totálne vygumovali. Síce konkrétneho problému sa zbavili ale pripadá mi, že lepšie to bolo keď mali tu diagnózu ako ten stav po "liečbe". Tým ale netvrdím, že to musí byť nutne tak. Ja som liečbu odmietol a lieky čo mi dali som nebral lebo nepotrebujem niekoho kto ma po úraze chrbtice bude presviedčať, že sa trápim kvôli tomu, že už nebudem chodiť hlavne keď aj teraz sa viem usmievať.

Sorka to som už odbočil od témy...

A Nootropil nieje konkrétne pre starých ľudí. Využíva sa dokonca aj u malých detí.

Ježiš

Neberte ho to je na poruchy mozgu! Ja som ho brala a skončila som na psychiatrii a som na invalidnom dôchodku s paranoickou schyzofreniou.A tento liek je pre starých ľudi.

Genesis

piracetam teda nootropil je dost onicom. trochu vacsia sustredenost hlavne v kombinacii s kofeinom ale inak onicom. Rychlost ucenia je dana geneticky a doposial neexistuje latka ktora by ju dokazala vyraznejsie zlepsit.