zo zapálenej uzliny zápal čelustného kĺbu???

Príspevok v téme: zo zapálenej uzliny zápal čelustného kĺbu???
denisa

Pred 3 dňami ma začala pobolievať uzlina, o 2 dni mi narastla (podľa dotyku) do rozmeru asi 3-4cm. Na druhy deň ma začalo pobolievať ucho. Doktorka mi tam dala tampon s octom. Lieky bioparox, ušené kvapky, coldrex a fastum gel. Lenze dnes ráno som sa pozrela do zrkadla a mam napuchnutú celú sánku vzadu pri uchu. Nemôžem ani pootvoriť ústa, lebo ma hneď začne bolieť celý kľb sánky. Neviete čo mám robiť, za kým mám ísť?

lu

ja som mala ten isty problem.dali mi antibiotika.preslo mi to.no tiez ma doktor upozornoval ze to moze byt zub.tak nabehni k doktorke lebo dnesnemu zdravotnicvu sa neda verit musis si klast otazky a byt dotierava.doktorka je tam pre teba tak sa pytaj.ak si si nie ista zajdi k zubarovi tiez.

damaxy

chod len pekne nazad k doktorovi,asi ti mala spravit aj sedimentaciu ci nejde o zapal,dala ti skor len taku symptomaticku liecbu ale kedze sa to zhorsilo rozhodne to treba riesit,nemoze to byt aj od nejakej neprerezanej 8 zuba?alebo driemajuci mrtvy zub?priciny mozu byt rozne,tazko to vyriesime v tejto debate ale rozhodne nedaj sa odbit a nech sa trapia lekari mozno to chce aj antibiotika