Moje sny ma doslova ovladaju. .

Príspevok v téme: Moje sny ma doslova ovladaju. .
tamaraa

Keby som nevedela to čo viem.,čo mi narozprávala moja stará mama, ked som mala asi takých 13.r.,tak by to možno bolo lepšie. Narozprávala mi, že niektoré sny a ľudia v snoch na nás maju vplyv.,a že je to veľka pravda, dnes to už viem.
Nebrala som nato ohľad a nechcela som veriť tým bájkam, ale už viem, že jeto tak.
A ja s tým musím neustále bojovať. Začalo to tak, že sa mi snívali veci a ľudia,,nebudem menovať akí...Ked sa mi začali sny opakovať, potom som začala nad tým premýšľať, prečo sa to stáva, prečo tie isté osoby a to isté miesto..Dnes to už viem.,to znamená, že príde zlo, a budem sa nad niečím trápiť.
Tak asi dva mesiace to skončilo..a za ten čas naozaj nebolo až tak zlé, aby som si mohla povedať..trebars, že nemôžem dýchať.,Ale znova je to tu,znova tie isté osoby a to miesto...a v tom čase ja som tak napätá, cítim vnútornú nervozitu,neviem čo zo sebou, prečo sa mi to stáva. .
Vzťahy v robine sú už naštrbené, mam pocit, že ma nenavidí celý svet..Stačí že niekde prídem a všetko hned po**riem. Všetkému čo sa deje, som navine...iba ja a ja.,proste asi som nejaký zlobr..
A možno sa to bude zdať niekomu smiešne,ale ono to je realita, skutočnosť, ktorá sa mi deje a proti ktorej som ja bezmocná.,
A aj ked sa snažím myslieť pozitívne, moje opakované sny ma valcujú, maju predomnou prevahu..

tamaraa

PREČO..:((

Pred troma dňami som mala znova sen. Prezradím to.. v mojom sne vystupuje istý kňaz,ktorého poznám.
Nechcela som nikdy veriť na povery, ale toto naozaj je už dosť!
Prečo potom príde obdobie,ked sa začnem niečim trápiť..mám pocit, akoby som to nebola ja. Vrátili sa mi depresie, som znechutená z ľudí, ktorých stretávam,mám pocit, že som prebytočný vzduch a mám hlavu plnú myšlienok..ktoré ma neustále prenasledujú. Včera vnoci dokonca som počula kuvikať kuvika,,toje ten nočný vták, ktorý zvestuje ...radšej sa zdržím komentára.
PREČO...prečo sa to všetko deje?...

Chcem žiť svoj život bez stresu..

tamaraa

Tak ako každý vie čo ho trápi nie? Neriešim...sú oveľa dôležitejšie veci..nechcem sa tým zaoberať viac. A vlastne odkedy som to tu hodila..jeto fajn...nebudem nad tým viac premýšľať..

lepricon

Takže ide o jeden konkrétny sen, ktorý sa ti opakuje a to ťa trápi? Zbav sa neodvovodneneho strachu. Určite pramení z nejakého tvojho vnútorného potlaceneho strachu, porozmýšľaj nad tým, čo ťa skutocne trápi. Vzťahy v rodine? Strach z buducnosti? Ak na to prídes, sen zmizne.

verca-82

neviem čo tu je písané v komentoch predo mnou ale pozri .. ja mám podobné sny , ked sa zobudím nepametám si na nič , čo sa mi snivalo a zrazu príde nejaký okamžik a mne presvieti hlavu , že , aha!! to sa mi snívalo .. a niekedy aj viem dopredu , napr. pre pár rokmi sa mi snívalo ako ma nahána had a zrazu nahanal niekoho iného .. a na to týžden umrela moja prababka... ak to čo sa ti sníva , bude budúcnosť, musia ti postupne prísť nejaké naznaky , že aha , to , že som bola tam a tam s ami snivalo alebo niečo take .... a ak to je fakt buducnosť a takto to zistíš, tak sa snaž buducnosť zmeniť aby to tak nebolo .... ak sa chceš o tom so mnou porozpravat viac , požiadaj ma o priatelstvo na fb .. moj profil je : Verča Naďka

pomoc

tamaraa, nebola tvoja stará mama nejaká veštica, liečiteľka alebo niečo podobné?

ak aj nie, a tie sny ťa trápia, či dokonca obťažujú, zriekni sa ich. Povedz si to nahlas každý deň: zriekam sa týchto snov a všetkého zla, ktoré z nich ide. Osobám, ktoré sa v tých snoch objavujú, prajem len všetko dobré.

jeden exorcista je v prešove, dá sa s ním dohodnúť termín

eliza7

Ja by som sa k tejto téme ešte vyjadrila i keď ju už autorka uzavrela. môj názor je že ak má niekto problém a potrebu sa niekomu zdôveriť toto fórum je tu pre každého a nie je vhodné tu niekoho vyraďovať a odsudzovať. Jednoducho ak k danej téme nemám čo poradiť tak nereagujem...no toľko k tomu a trochu by som k samotnému problému môj názor. Mám tiež nepríjemné skúsenosti so snami, snívajú sa mi veci, miesta, ľudia ktorí sú mi vo sne známi ale v skutočnosti nie. Dá sa to vysvetliť samozrejme podvedomím, lebo človek číta, príjma množstvo informácií je stále v kolobehu aj v strese a pod. a počas snívania sa mu to môže v myšlienkach všetko zlúčiť a potom je z toho väčšinou chaos a nepríjemný alebo čudný sen. Ďalším dôležitým prvkom sna je psychika človeka. Ak sú problémy a hlavne dlhotrvajúce / čo je môj prípad/ nie je pokojná jedna noc ani jeden sen. Keď má človek problémy ktoré sa stále točia okolo neho začne si dávať do súvisu aj sny a čo nasleduje po nich. Ako ľudia sme rôzni, ako niekoho baví to a iného ono, taktiež niektoré veci nevnímame rovnako. Uvediem príklad, ja som typ človeka ktorý už mnohými zlými skúsenosťami zostáva pesimistom , uvedomujem si to a snažím sa to meniť, nie je to ľahké, sledujem okolo ľudí ako sú pokojní a šťastní a ja mám stále z niečoho obavy a strach, ako keby som už prestala veriť že aj ja môžem pokojne žiť a byť šťastná.Môžno by pomohol dobrý terapeut ako z toho začarovaného kruhu: sna - problémy - nepokoj a pod. by sa dalo vymaniť, zatiaľ sa snažím sama, ale verte že ak nespíte pokojne ani jednu noc stále sa snívajú veci ktoré Vás rozrušia, ráno vstávate unavená a nevládzete ďalej a opakuje sa to stále. Prestanete sa zaujímať o okolie, a prestanete dôverovať ľuďom hlavne vtedy ak Vás viacerí sklamali. Treba s tým stále bojovať a nepodľahnuť beznádeji.

neskusena

akurat tymi knihami by si si rozsirila vseobecny rozhlad.
ale tak je to na tebe. ja ked niecomu nerozumiem co sa deje mne, alebo v mojom okoli, tak si o tom precitam.
taktiez sa zbavis strachu z vela veci.

ale vela stastia. nezaoberat sa tym je tiez jedna z moznosti.

tamaraa

-meno.. este k tebe.. ty si mi pripomenul jednu konkretnu osobu...preto som napisala co som napisala. Urcite treba vediet rozlisit komu verit mozes...Ja som spravila chybu v minulosti...preto mozno mam tak trochu problem vobec zacat s ludmi komunikovat. A tu na fore...urcite mi to nieco dalo. .pisali tu ludia skusenejsi ako ja..ktori zazili viac...dostali sa mi rady mozno aj z tej psychologie. ..dakujem. ...a riesit take banality ako sny..nezmysel. Nech sa paci....prenechavam priestor inym...na riesenie vaznejsich problemov.... Pekny den

tamaraa

Ak by som citala knihy o podvedomi..studoval kadejake hlupe snare nikam by som sa nedostala...len by mato este viac prenasledovalo. Asi najlepsia cesta je neriesit...a nezaoberat sa myslienkami preco...a aky to ma vyznam.

Kika1234

Kúp si snár, nájdeš tam odpovede na niektoré otázky. Naštuduj si viac o snoch a uvidíš. odporučila by som ti prečítať si o lucidných snoch, vtedy ich môžeš ovládať ty.