Gastoskopia!

aljoska

Už som bola na "hadici" 5 či 6 krát.Neboj sa,trocha ta može ponapínat ale dá sa to vydržat.A lekári sú na to zvyknutí.Ked ta bude moc napínat tak sa snaž zhlboka predychávat.To trocha pomáha.Kamarátka dokonca držala doktora za koleno,ked jej to robil.Že ak jej to pomáha tak nech ho drží.

Dee

mne nedali injekciu, ale mi nieco nastriekali do ust na umrtvenie. Ked hadicku zavadzali, tak ma napinalo, ale inak v poho.

Dee

fakt sa nemusis bat, nie je to take strasne. Ale mozem ti povedat, ze velmi vela zalezi na lekarovi a sestricke. Ja som bola na gastroskopii ked som mala 20 rokov a strasne som sa bala. LEkar ma cely cas povzbudzova a sestricka hladkala. Cely cas mi hovorili aka som sikovna a hovoril co presne robi a ani som si neuvedomila a uz bol koniec. Tak vela stastia!

in

Ja som bola objednaná na 9tu ráno a nemohla som jesť od 18tej v predchádzajúci deň. No a čo sa týka toho zákroku, nebolo to až také strašné. Pichli mi injekciu, asi o minutu som bola off, ale nie úplne, pamätala som si dosť keď sa ma doktorka pýtala čo sa dialo. Držím palce, ale fakt to nie je také strašné.

panika

Neboj - neogrcias. Dostala si uz nejake instrukcie pred zakrokom ? Pred nim nesmies niekolko hodin jest (takze nemas co vyvracat). Nie je to az take hrozne, aj ked poznam aj prijemnejsie veci...Drz sa