Prosím poradte mi. Idem si kupovať auto, bud na inzerát, alebo cez bazár. Potrebujem niečo lacné, spoľahlivé, čo málo žerie.Pre trojčlennú rodinu. Do mesta i na vidiek. Poradte mi nejakú značku na ktorú sa zamerať. Ďakujem
Kúpa jazdeného auta
AAA rovnaka skusenost, predaval som im auto potom ako ma 4-5x otravovali smskami z roznych cisel.. ked som prisiel, cakal som (asi ako vsetci co pisu na nete), auto podhodnotili o 30%, ako vacsina som uz vynervovany siel rovno ukazat aj do darexu, ti ma neotravovali, no auto kupili v normalnej cene, teda tiez odpucam ich.
No darex nepoznam, vyjadrit sa neviem. No s aaa len negativna experience. Volali a pisali dva tyzdne pod roznymi menami, ze chcu kupit moje auto "az sa ozvem". Samozejme na podobne mi dali o skoro 4000 eur menej ako garantovali v telefone. Rovanky scenar teda ako zazila vacsina ludi. Auto som samozrejme nepredal im.
Po pol roku ozivim trosku diskusiu a pridam skusenost, a to pozitivnu, tiez darex.
Patkinu skusenosti mozem potvrdit, taktiez mame vozitku z darexu a sme spokojni, iny bazar sme vsak neskusali, tak neviem posudit sluzby inde :)
Kristina my sme brali "ojety" s najazdom 45000 km, cena takmer o polovicu nizsia a tieto km su v podstate nic a auto je nove tak ci tak. Brali sme z Darexu v bratislave co je bazar, takze sme to mali aj so zarukou. Ziadny problem doteraz nebol, takze za mna berte urcite ojazdene a nejake s mensim najazdom km.
No už cez bazoš treba kupovať auto.... Bože, to sú rady. Určite by som nekupoval auto cez inzerát, ale len z overeného autobazáru, kde vám aspoň dajú záruku
Tak dakujem za rady, som rada ze mate dobre skusenosti :) pozistujem si este viac info a idem do toho :)
Alexa ja som kupovala a do dnes nemám problém. Je jasné, že ked je ojazdené, tak sa môže niečo vyskytnúť, ale zatiaľ si musím zaklopať, okrem pravidelnej údržby sa nič nepokazilo :-)
Skús cez Bazoš.SK, alebo autobazár.sk, alebo eu. Mohol by byť Fiat Punto , alebo ako som urobil ja, kúpil som si Feliciu 1.3MPI benzín-LPG a vôbec nebanujem. Lacnejší plyn, lacnejšie vozenie, lacnejšie diely a pod.
ahojte, poradte prosim s kupou ojazdeneho auta. Kupovalis te niekto v aaacku? aku ste mali skusenost, cokolvek, dakujem