trable s bruskom

Príspevok v téme: trable s bruskom
bambulo7

Ahojte
potrebujem radu, uz par mesiacov cvicim co je uz trosku aj vidiet ale mam problem s bruskom, bocne brusne svaly je vidiet ale mam problem so sadielkom na podbrusi, neviem sa ho nijak zbavit, dokonca som citala ze cvicenim sa brusko tvaruje ale tuk sa z neho nestrati, ja sa ho ale chcem zbaviiit ale neviem ako, davam si aj pozor na to co papam (samozrejme niekedy sa clovek dobrotkam neubrani!:-)) Poradte mi co by mohlo pomôct, uz zvazujem aj kupu co davaju v reklame ze garnier ploche brusko...

bambulo7

no ja sa snazim nejedavat po 5 ale suuu to muky pretoze uz okolo 8-9 som priiserne hladna tak si vzdy nieco zobnem aby som mala co to v zaludku ale iba zeleninku alebo ovocie a takto to robim uz vyse roka ak nie viac ale aj tak sa neviem zbavit toho sadielka... ten casopis rozhodne vyskusam ;-)

fraisee

ja som pekne tvarovane brucho docielila cvicenim (odporucam casopis muscle&fitness - odtial mam seriu super cvikov na brucho, kt. sa cvicia doma) a stravou, dolezite je nejest po siestej.

lenoccka

kachita este ta doplnim, krizova oblast chrbta musi byt stale na podlozke a zadok nesmies polozit na podlozku, az po dokonceni serie. Vtedy to ma este vacsi efekt, a najlepsie je ked uz po druhom-tretom zdvihnuti noh citis podbrusko, tak to robis spravne.

lusia123456

Ja tiez neviem,co stym..vela ludi hovori,źe netreba jest,ale na to brucho to fakt nepomaha,lebo rano ho mam pekne ploche a ked sa najem,tak bum..a cvicenie? sksala som to,ale nic...ziadna odozva..tak ked niekto pozna nejaky zazracny recept,tak mi dajte vediet..hlavne na to brucho a boky..dakujem

Kachita

Na podbrusko je velmi dobre cvicit nasledovne....lahnut si na chrbat, podopriet panvu, sustredit sa dychom do brucha a dvihat nohy spojene a vystrete asi do vysky 60 cm. Netreba dvihat vysoko, kazdy nech dviha tolko, kolko mu je najtazsie, aby to bolo efektivne. Ja som si takto pekne upravila brusko :)