Psík má podliatiny

Príspevok v téme: Psík má podliatiny
shelly.

ahojte, mám 10 r. yorkiho, dievčatko. už som sem raz písala, ked sme išli so psíkom na operáciu. Bolo to asi pred 3 mesiacmi. Všetko je OK, ale dnes pri hladkaní sa prevrátila na chrbátik a pod prednými labkami ( v podpazuší ) má podliatiny a dosť veľké. Môže to mať asi 4 dni, lebo ju sledujem. Nemám vedomie, že by sme ju tak silno chytili pri dvíhaní. Sme veľmi opatrní pri nej. Mala problém s nožičkami, teraz po operácii a ohľadom na vek, jej nedovolíme ani veľmi vyskakovať na posteľ. Vykladáme ju, ani nespadla, neudrela sa. Je to kľudný psík . Neviete z čoho by to mohla mať ?

Deria

chuda a to ma uz vyssi vek. aku operaciu ste to mali?
urcite sa porad s inym veterinarom!! dufam, ze nam das vediet, co to bolo, to ma velmi zaujima. vela stastia!

poPotvorka

to bude aj podla mna blbost ,skus zmenit veterinara ,lebo kvasinky sa na 100% musia preliecit to len tak neprejde a kedze je po operacii ,moze sa mu to zhorsovat
skus sa pytat na tomto fore chovatelia.sk

Deria

nic ti na to nedal!!?? a to je co? ja by som isla k druhemu vet. ked ti na to nic nedal, tak ktovie ci je vobec diagnoza dobra.

shelly.

tak sme boli u doktora. Vraj to má kvasinky a nie podliatiny. Vyzerá to vraj skoro rovnako. Som šoknutá, lebo neviem kde to mohla malinká nachytať. S inými psíkmi nie je veľká kamarátka...a nič jej na to nedal. Len kúpať v šampone na suchú pokožku a iné problémy čo je. Keby mal niekto skúsenosti s tým, budem rada, ked napíše.