Dobrovoľné odstránenie prsníkov

Príspevok v téme: Dobrovoľné odstránenie prsníkov
Jane_3sto18

Nikde na internete som o tom vlastne nič nenašla. Iba v spojení s rakovinou a tomu sa ja vôbec nechcem venovať.
Jedná sa vlastne o to, že neprijímam svoje pohlavie, vôbec sa mi nepáči a nechcem ho. Na druhú stranu, nechcem byť ani muž, lebo predstava, že budem mať niečo tak odporné, ako je penis, ma znechucuje ešte dvojnásobne viac. Teda chcem aspoň zákrok na odstránenie prs, myslím, že by to pomohlo veľmi môjmu psychickému zdraviu - náhľadu na seba samú. Stotožnila som sa s osobou, ktorú oslovujem v mužskom rode, správam sa aj ako chalan, chcem mať aj pekné svaly a bla bla bla, ale nikdy nie pohlavný orgán.
Dobre, opakujem sa.
Chcem sa vlastne iba spýtať, či niekto sa s niečím takýmto už nestretol. A či sa vlastne dá aj takýto zákrok spraviť, či lekári nebudú robiť šaškoviny. A možná otázka, že koľko by to ešte mohlo stáť. Lebo nemám predstavu.
Dakujem za normálne odpovede, poprípade rady, aj ked pochybujem, že sa ich tu veľa nazbiera.

diria

Ja mam asi podobny problem ako ty. Tiez stale neviem prijat svoje zenske telo. Prsia by som najradsej ani nemala ale narozdiel od teba by som nemala tu odvahu si ich dat odstranot. Paci sa mi muzske oblecenie niekedy sa aj tak obliekam teda vlastne dost casto. Mam typicky zensku postavu preto mi moje telo vadi a nechcem byt chapana ako sexualny objekt. Hnusi sa mi to. Nie som lezba a chlapi sa mi pacia. V detstve ma nikto nezneuzival mala som pekne detstvo. zNeviem preco sa tak beriem. Asi koli tomu ze mi lezie na nervy tento wvet ktory je zalozeny iba na sexe.

Pavlis

podla mna tato babenka ma velmi zensku postavu a preto sa nenavidi. Asi ma velmi velke prsia a siroke boky a zadocek. Z akej priciny nieje zmierena so svojou zenskostou je uz ine kafe. Neprijala svoje zenske telo a nenavidi ho. Pravdepodobne bude zatym znasilnenie alebo zneuzivanie v detstve. Zakryvat svoju zenskost ma vzdy nejake potlacane psychicke problemy. Co by ine menej vyvinute dali za tvoje prsia a boky.

Maťa31

mirka191285 chcem sa opýtať.Tie novo nahradené mužské orgány, fungujú ako u normálneho muža len s tým rozdielom, že dotyčný nemôže mať deti ?

mirka191285

doubledog

funkcny penis je, len bez spermii.... Stoporenie, ejakulacia..... Ako normal od narodenia chlap.... :) ALle to by si museli ludia najprv poriadne tieto veci nastudovat a nie odudzovat, nadavat ci plut

mirka191285

tomikethc
Prsia nehradi poistovna ani po sedeni psychologicky-sexuologicky...... Toto si hradi samotny pacient/klient.... Spodok hradi v pohode poistovna.....

Jane_3sto18
Plne Ta chapem, o com hovoris...... Ide o FtM ale neprave... FtM premena je zo zeny na muza, ale kompletna (OP spodku i vrchu, s penisom; toto vsak nie je Tvoj problem, preto si FtM neprave)..... Musis vsak najst spravneho psychologa-sexuologa, ktory sa tomuto venuje..... V BA je Jamborova v Podunajskych Byskupiciach.... Ludia tieto premeny nepoznaju, nevedia co to je a odcudzuju..... Mam priatela FtM a neriesim to, riesime spolocnu buducnost, rodinu, vsetko..... Drz sa, mas moju podporu, ludne napis kedykolvek alebo skus aj www.qcentrum.sk , radi poradia, pomozu, cokolvek....

doubledog

jane
to bolo myslene skor na pobavenie :)

ale to by ta museli prerobit na bezpohlavnu bytost, a to sa asi neda.

Jane_3sto18

doubledob - nechcem penis, ani vagínu, nechcem nič so žiadneho pohlavia, mne sa totižto obe hnusia fyzicky, ale psychicky sa stotožňujem s mužským.
Už nech je dvanásteho!!! A pôjdem k tej psychologičke a celú hodinu venujem tejto téme.
GoFruit - koľko vecí hradia iní ľudia a nikdy sa nad tým nepozastavia... však už len tých kriminálnikov vo vazeniach platíme my a ver, že na nich ide oveľa viac peňazí, ako na pár plastických operácií... ale to je od veci od tejto témy, takže sa nebudem dalej rozpisovať.