Zlý kondom?

Príspevok v téme: Zlý kondom?
216ps

Dobrý deň , dnes som mal chránený pohlavný styk s mojou priateľkou a po vyvrcholení vždy kontrolujem kondóm či nieje náhodou poškodený a ešte keď som ho nemal zvlečený tak som zbadal že zo spodu hneď ako mi končil kondóm tak za ním som mal na jedinom mieste asi 1 centimeter niečo biele. Chcel som sa spýtať na názor odborníkov či je možné aby na jedinom jednom mieste došlo bud k tomu že kondom mi zle tesnil alebo to bolo od mojej priatelky.Značka kondomu DUREX EXTRA SAFE Prípadne ak by sme si neboli istí tak pôjdeme kupiť escapele no problém je v tom že či priatelke neuškodí že ho mala aj minulý mesiac.Ďakujem za urýchlenu odpoveď.

laurora

Jasne, ze to moze byt od priatelky, ved na tom nie je nic zvlastne, ved aj zo zeny pocas sexu unikaju rozne sekrety. A escapelle sa nema brat ani max 1x za polroka, lebo by niektori ludia to mohli zobrat doslova. Tuto tabletku je vhodne zobrat len fakt v nutnom pripade, parkrat za zivot, pretoze je velmi hormonalna, kamaratka po nej nemala 1 rok menstuaciu...Ja ked vidim, ako ju dievcata beru kazdy rok, lebo si povedia, ved co presiel uz rok, tak mozem, tak ich lutujem, ake mozu mat neskor problemy. No komu niet rady, tomu niet pomoci...

Ontário

Ja si tiež myslím, že to je z priateľky nejaký "magľajz" . Tiež ked ho niekedy po vyvrcholení vytiahnem z nej, tak na konci kondomu je niečo biele. Zatiaľ pohoda

Lucia9000

Ahoj, odborník nie som.. ale povedať Ti môžem, že táto tabletka by sa mala podávať max. jedenkrát za pol roka.. je to obrovská dávka hormónov, mali by ste si dávať väčší pozor. Čo keby ste skúsili niekedy to, že by si sa nevystriekal do partnerky cez kondóm, ale že by si sa jej vystriekal do pusy alebo na nejakú inú časť tela. Kondóm nie je 100 %, ale to vlastne nie je skoro žiadna ochrana. Ja osobne som už raz tabletku po užila pred 2 rokmi, odvtedy je to v pohode..skúste niečo vymyslieť..