Ahojte.. chcem sa opýtať, možno sa niekto bude smiať, ale zaujima ma to... je dobré že za deň idem aj 3-4 krát na veľkú potrebu? chápete...čo to znamena? rychle travenie?
Často na veľkej
furt ked zjem idem mometalne na zachod nekedy ma casto nafukuje a citim si zaludom ako nafuknuty mal by som zaist do ktorovy ?
ale stale neviem, či to čo mi hovorila kamaratka je pravda(to že mi rychle vytravi a nepriberiem ).... mam byť rada že chodim tak často na to wc alebo je to jedno?
súhlasím s gofruit :)
ale chcem podotknúť je rozdiel "dať von z predošlého dňa... :D a je rozdiel dať von hneď to čo zješ :D
ako môj kolega, ideme na obed a už uteká na wc z obeda... dať von obed, tak isto ak niečo zje napr. na desiatu o pár minút von,,tak toto normálne podľa mňa nie je
Mas ist tolkokrat na velku kolkokrat denne jes.ak 3 razy tak 3 stolice su ideal. V crevach sa maju nachadzat max 3 posledne jedla. Cize ist na velku raz denne je chore znaci to chore crevo a nespravnu stravu.
no sračku nemávam :D... no ako stane sa, že len 2 krát... ale vačšinou to býva ráno, potom o 12 a 2-3 hodinky po obede :-).... kamaratka mi povedala, že je to dobre.. že mi rychle vytravi a nepriberiem.... že aj niektore dievčata beru prehanadla aby to hned zo seba dali von.. ale mne sa to zda jak bajka... tak sa pytam :)
ale je to normálne, pokial nemáš sračku alebo nejaké iné ťažkosti, keď to má normálnu konzistenciu tak je to ok. asi jedávaš vela zeleniny, ovocia, vlákniny?
To nie je dobré, určite by som si zašla k doktorovi, raz denne je to absolútne normálne, možno ešte dvakrát, ale trikrát už je moc. Fakt to tak máš každý deň? Keď je mi niekedy zle, bolí ma brucho a treba sa kvôli niečomu stresujem, tak to tak taky mám, ale stane sa mi to treba raz za pol roka
Hmmm?