Ahojte, mate niekto skusenosti s anionovymi vlozkami? su naozaj take ucinne ako sa hovori?
Anionove vlozky - skusenosti
Aniónové vložky majú naozaj svoj význam je to nejaký vyšší vývojový stupeň bežných vložiek na ktoré sme zvyknutí. Nepáchnu po nasiaknutí krvou a navyše sú upravené tak, aby zabránili vzniku infekcií a množeniu baktérií. Ako píšu baby značiek je masakerne veľa už aj na internete na SVK trhu ja som na intímkach od gentle-day.sk
ahojte, ja ich používam tiež a som veľmi spokojná, myslím, že spĺňajú účel, ktorý majú, ale kedže je na trhu už toho viac, tak asi aj tam záleží, od ceny a aj kvality..myslím, že každá vieme, čo napr. taká candida ( ak nie tak si prečítajte)..www.ezopress.sk napácha v našom tele, a rôzne iné infekcie, ktoré nám narobia neplechu, tak asi každá hľadáme niečo čo pomôže a aj to je cesta.....
moireal mozes si ich objednat na gentle-day.sk aspon ja ich mam odtial uz asi rokk
Je to taka rychla pomoc ked je dole problem. A pocas menstruacie su tiez vyborne. Nieje to reklamny tah, clovek vie rozoznat rozdiel medzi chemickymi a tymito len je fakt ze su az moc drahe. Nepoznate daku stranku kde by sa dali vyhodne objednat?
fakt sú oveľa lepšie a príjemnejšie, ako bežné vložky, možno cena by mohla byť nižšia ale to pohodlie stoji za to a aspon sa nemusim stale chodit kontrolovat
dalsi vytahovac penazi z vreciek naivnych ludi. x inych znaciek su rovnako dobre save a co sa tyka bakterii- no nemienim sa spoliehat na akysi "anionovy pasik", ktory ani neviem ci je tam, ci len je to hunbuk vyrobcu, a vlozky si radsej budem castejsie vymienat a tym nepestovat si bakterie.
pred casom neboli tieto kvazy "super" vlozky a predsa zeny nezomierali na otravu krvi z bakterii na vlozkach. a napokon nemam v sucasnosti dojem, ze by vdaka tomu hygienickemu zazaraku klesol pocet zien, ktore maju gynekologicke problemy.
Odkedy som natrafila na aniónové vložky Lady Anion používam jedine tie. Sú super savé a majú príjemný povrch žiadne umeliny, a aniónový pásik v nich udržuje čisté prostredie čo zabraňuje vzniku baktérii. Fakt na ne nedám dopustiť. Najlepšie je vyskúšať :)