Zdravím chcem sa spítať,boli sme s chalanmi na opekačke..a okolo 4 mi padol na nohu strom ktorý sme odsekli .. a mam prasknutu kosť udreté ... a bolí ma to .. možem to nahlasiť ? a dostať ako odškodné poistenie zdravotné ? a vadí ked som bol pod vplivom alkoholu ? ale nebolo to pracovný uráz ...
Poistka?
ved ti pisem ze je dolezite aby si to mal nafotene a okamzite siel k lekarovi. bez spravy ti nikto nic nevyplati.
alkohol ti nezistia, ak uz ti z tela vyprchal. ak si nebol u lekara na odberoch.
omg čo s toho robíte..bola to opekačka mali sme vypite a stal sa mi uraz ... a som poisteny platim si .. chcem vedieť či to mam nahlasit na lekarsku spravu a či mi to preplatia nič iné ..neriešte tu niči né :) le diki
pod vplyvom alkoholu lol to je alo zene ktora si nechala doklady s peniazmi na plazi zatial co sa kupala na plazi a nenechala radsej v trezori take veci s nepreplatia kto by ich ti mal preplatit ak neslo o pracovnt uraz a este si mal v hlave bol opity to uz vobe cie bolestne skodu nikto ti nezaplati Ale pouatovna ak si poiatenec zdrav poistovne ti preplati naklady na liecbu Ale za skodu kt sisi sposobil sam a este neslo ani o prac uraz myslim nikto nepreplati.
Ak by si mal uraz na pracovisku a nie pod vplyvom alkoholu tak skor ale to by tiez presetrovali ci boli dodrzane vsetky praxivne poatupy a tak doslo k urazu a nie vlastnou nepozoenistou.
Ak dochasza poistnej udalosti a moglo by dojt k poistnemy plneniu neboj poatovna vsetko prwberie povrevracia vsetky alternativy aby nemusela platir a velmi vela podvodov nafingovanych nehod je preto vsetko sto krat prevwruje.Ale vzdy sa najdu chytrejsi a vedia si zarobit sikovny podvodnici.
mas to nafotene?
v prvom rade, platis si niekde urazovu poistku?
mas to nafotene? mas dokumentaciu od lekara?