Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezhubný tumor

Príspevok v téme: Nezhubný tumor
Veronika2312

Zdravím,
asi pred 2 týždňami som (bez toho, aby som sa bola udrela, alebo poškriabala) krvácala z ľavej bradavky. O týždeň som bola u gynekológa (mal dovolenku, sestrička povedala, že to nie je akútne, že to počká) a ten mi povedal \\\"Paradoxom je, že krvácate z ľavého prsníka, no hrčku máte v pravom.\\\" Dosť som sa zľakla, na mamografii mi doktorka povedala, že je to nezhubný tumor. To ma vydesilo ešte viac. Gynekológ ma ide tento týždeň objednať na chirurgiu, aby mi to vybrali. Chcela by som vedieť, či máte niekto podobnú skúsenosť, či sa môže pri operácii niečo stať, či je to bolestivé, ako dlho zákrok trvá, či je potrebné, aby som potom ostala niekoľko dní na pozorovaní a tiež by ma zaujímalo, či celý zákrok prepláca poisťovňa (na stránkach poisťovní som niečo podobné nenašla), alebo či si časť/celý zákrok hradím sama.
Vopred veľmi pekne ďakujem.

RNG

Tumory,hrcky cysty a podobne sa daju odstranit silnymi enzymami, pripadne aj branim vacsich davok jodu a selenu, ktore sa v tele pouzuivaju tiez na vyrobu enzymov, okrem ineho.

vynimocna

pekny vecer dnes mi lekar oznamil ze mam pravdepodobne tumor dost ma to vydesilo nakolko sa liecim uz mesiac na lymfat.uzlinu nie sa toho zbavit stale sa mi vytvara daaka tekutina mam na krku tvrdu cervenu hrcku prosim poradte dostanem sa z toho dakujem velmi pekne

iohanka

Dobrý den chcela by som sa opýtať či sa odporúča konzumacia mandloveho oleja prípadne CHIA semienok pri nezhubnom nadore prsnika a v gravidite, nakolko obsahuju EMK/omega 3,6 MK) Dakujem za odpoved.

ta3

nicoho sa neboj a nepanikar, nezhubny nador sa pozna podla tvaru, niekedy sa lekari rozhodnu vybrat aj nezhubny nador, lebo moze sa stat, ze casom sa to zvrhne na zhubny, dolezity bude vysledok histologie, pri operacii by sa namalo nic stat, tieto operacie sa robia ako na beziacom pase, boliet to velmi nebude a ci ostanes pod kontrolou po operacii, to Ti predsa povedia, podla mna sa zbytocne stresujes