Dobry den, chcela by som sa spytat takuto vec:
V nedelu sme chceli mat s priatelom pohlavny styk, ale nemali sme, avsak bol zasunuty ked ho vytiahol tiekla mu predpokladam predejakulacna tekutina, asi sa dostala aj do mna. V pondelok som dostala menstruaciu, ktora mi skoncila v stredu doobeda - cize trvala 2,5 dna. Vo stvrtok som doobeda trochu krvacala a potom znovu nic. O tri dni nastupilo spinenie. Ked to cele preratame, vajicko sa zacina uhniezdovat na 4 den a uplne je uhniezdene na 10. Na 3 den po "styku" mi skoncila menstruacia. Na 5 den zacalo spinenie. Znamena to ze som tehotna? Alebo su to len pozostatky kratkej menstruacie?
Tehotenstvo
treba pockat pokial to budete v skole preberat alebo si to dopredu pozri na internete. Hladaj co je to pohlavny styk a obsahuje predejakulacna tekutina spermie? Hned budes ista ;-)
nie si tehotna :-)
podľa mňa tehotná nie si , veď sa tvoj priateľ ani neurobil ...tak no stress
Striekat nestriekal, ale ta predejakulacna tekutina alebo co to bolo sa tam mohla dostat.
Znervoznuje ma len to ze mi po dva a pol dni menstruacia stopla uplne potom o volakych 16 hodin som krvacala asi tak pol hodku a potom 2- 3 dni nic a potom spinenie.
Bol zasunuty, ale pohl. styk nebol...zaujimave.
A to on nevie, ci sa do teba vystriekal?