Tehotenstvo

Príspevok v téme: Tehotenstvo
Amalie

Dobry den, chcela by som sa spytat takuto vec:
V nedelu sme chceli mat s priatelom pohlavny styk, ale nemali sme, avsak bol zasunuty ked ho vytiahol tiekla mu predpokladam predejakulacna tekutina, asi sa dostala aj do mna. V pondelok som dostala menstruaciu, ktora mi skoncila v stredu doobeda - cize trvala 2,5 dna. Vo stvrtok som doobeda trochu krvacala a potom znovu nic. O tri dni nastupilo spinenie. Ked to cele preratame, vajicko sa zacina uhniezdovat na 4 den a uplne je uhniezdene na 10. Na 3 den po "styku" mi skoncila menstruacia. Na 5 den zacalo spinenie. Znamena to ze som tehotna? Alebo su to len pozostatky kratkej menstruacie?

Hrac

treba pockat pokial to budete v skole preberat alebo si to dopredu pozri na internete. Hladaj co je to pohlavny styk a obsahuje predejakulacna tekutina spermie? Hned budes ista ;-)

Amalie

Striekat nestriekal, ale ta predejakulacna tekutina alebo co to bolo sa tam mohla dostat.
Znervoznuje ma len to ze mi po dva a pol dni menstruacia stopla uplne potom o volakych 16 hodin som krvacala asi tak pol hodku a potom 2- 3 dni nic a potom spinenie.

Najčítanejšie články