bry vecer...len by som sa chcela pytat zien kt.pravidelne uzivaju antikoncepciu,
ci v plodne dni uzivaju aj kondom..
baby myslite ze ta antika je 99%...?
uzivam ju pol roka..s priatelom som sa este nemilovala a tak mam take obavy..
mam sice 20,no som neskusena...
yadine..a plodne dni
Ahojte ja som uzivala regulon a nemohla som prezit sex tak ako teraz ked uzívam yadine je super a este jedno ak uzivate antiko tak plodne dni nie su:)
poradim super stranku www.antikoncepcia.com
tam si mozte o vsetkom popisat s gynekologom ak mate problémy
Vedel by mi niekto poradit ci mám pouzívat Yadine alebo Evru?S predoslej HAK som ostala frigidná je to mozné?
ahoj, yadine uziva priatelka cca.treti rok,pravidelne, uz sa aj stalo,ze zabudla,zobrala neskor a je to spolahliva ATK.....jedna z najlepsich....si myslim, lebo sa trochu venujem tomuto odoru...capicku nemusite pouzivat.......ahoj a vela peknych chvil s priatelom....
jojo,vyhrali...
jasame..hehe
uzivam pravidelme..len stresujem..
s tymi plodnymi dnami.
a choroby?obaja sme spolu skoro 3 roky a poctivy...
taky dvaj a hanblivci..
asi to znie smiesne..ale uz by sme chceli zacat..dik za rady
hm,to nebolo prave profesionalne...najprv,huraaa,vyhrali sme zapas s Cechmi v hokeji:),neviem,ci ta to zaujima:)...spat k teme,ak uzivas pravidelne HAK a nevynechas ani jednu tabletu,pri yadine sa rovna 21 dni,urobis 7 dnovu prestavku,v tom case dostanes menzes a na 8my den zacinas uzivat nove balenie.Ina doplnkova antiko ne je potrebna.Nutne je pripomenut,ze tablety nebrania moznemu prenosu pohlavnych chorob,iba zabranuju pocatiu.
VERU SOM SA JEJ JA PYTALA...LEBO SOM SA CHCELA UISTIT,PRETOZE JA VO VSETKOM VACSNE
STRESUJEM A ONA MI POVEDALA,ZE NECH SI PRECITAM LETAK....ASI TAK LEN
yadine je antikoncepcna tableta,ktora ma zabranit pocatiu,funguje tak,ze brani dozretiu vajicka,cize nie je potrebne pouzivat i prezervativ,tabletky mozu zlyhat iba v ojedinelych pripadoch a tie su spomenute v pribalovom letaku ...napr.vracanie,hnacky mozu znizit ucinnost antiko,takisto niektore ATB...najcastejsie vsak pricinou nezelanej tehotnosti byva zabudlivost,zena neuzije tabletu a uzije ju az ovela neskor ( ale aj tu plati casovy rozdiel ),alebo uziva nespravne...v Tvojom pripade sa najprv porad s gynekologom,mal by ti vysvetlit podrobnosti,ak uz nieco naordinoval