yadine..a plodne dni

eva 23

Ahojte ja som uzivala regulon a nemohla som prezit sex tak ako teraz ked uzívam yadine je super a este jedno ak uzivate antiko tak plodne dni nie su:)
poradim super stranku www.antikoncepcia.com
tam si mozte o vsetkom popisat s gynekologom ak mate problémy

ppeetteerr

ahoj, yadine uziva priatelka cca.treti rok,pravidelne, uz sa aj stalo,ze zabudla,zobrala neskor a je to spolahliva ATK.....jedna z najlepsich....si myslim, lebo sa trochu venujem tomuto odoru...capicku nemusite pouzivat.......ahoj a vela peknych chvil s priatelom....

lili-lili

jojo,vyhrali...
jasame..hehe

uzivam pravidelme..len stresujem..
s tymi plodnymi dnami.
a choroby?obaja sme spolu skoro 3 roky a poctivy...
taky dvaj a hanblivci..
asi to znie smiesne..ale uz by sme chceli zacat..dik za rady

soska

hm,to nebolo prave profesionalne...najprv,huraaa,vyhrali sme zapas s Cechmi v hokeji:),neviem,ci ta to zaujima:)...spat k teme,ak uzivas pravidelne HAK a nevynechas ani jednu tabletu,pri yadine sa rovna 21 dni,urobis 7 dnovu prestavku,v tom case dostanes menzes a na 8my den zacinas uzivat nove balenie.Ina doplnkova antiko ne je potrebna.Nutne je pripomenut,ze tablety nebrania moznemu prenosu pohlavnych chorob,iba zabranuju pocatiu.

lili-lili

VERU SOM SA JEJ JA PYTALA...LEBO SOM SA CHCELA UISTIT,PRETOZE JA VO VSETKOM VACSNE
STRESUJEM A ONA MI POVEDALA,ZE NECH SI PRECITAM LETAK....ASI TAK LEN

soska

yadine je antikoncepcna tableta,ktora ma zabranit pocatiu,funguje tak,ze brani dozretiu vajicka,cize nie je potrebne pouzivat i prezervativ,tabletky mozu zlyhat iba v ojedinelych pripadoch a tie su spomenute v pribalovom letaku ...napr.vracanie,hnacky mozu znizit ucinnost antiko,takisto niektore ATB...najcastejsie vsak pricinou nezelanej tehotnosti byva zabudlivost,zena neuzije tabletu a uzije ju az ovela neskor ( ale aj tu plati casovy rozdiel ),alebo uziva nespravne...v Tvojom pripade sa najprv porad s gynekologom,mal by ti vysvetlit podrobnosti,ak uz nieco naordinoval