dobrý den,
s naj kamoškou sme debatili o tom,ze sa chysta ku moru,a je panna,a chcu tam s priatelom zazit prvy sex,nebude ju to potom stipat ?ked sa bude kupat v slanej vode ???ona si nechce dat povedat a stale tvrdí,že to nemoze stipat ...a ani nič takeho sa nemoze stat ...nemoze mat nejake zdravotne komplikacie..?bojím sa o nu
mate nejake skusenosti ??s tym ?ako to prebieha ?
Prvý sex pre ženu pri mori
dievča ty sa daj liečiť, lebo očividne to v hlavičke nemáš na 100% v poriadku .. najprv nick napochybach, teraz macik, čo si myslíš, že sme tu z jahody spadli?? a hlavne na to, že máš vyše 20 rokov sa pýtať takéto chujoviny ..ale ok, beriem to tak, že jedna téma ti skončila, tak začínaš novú éru?? keby si si aspoň niečo vierohodnejšie vymyslela ...... to nie tvoj priateľ, ale ty si CHORá!!!
laurora takže ta slana voda by jej nemala ublizit ...hovoriíš
Ach tak, tak to sa potom nemusi bat. Ja poznam aj takych odvazlivcov, ktori mali sex vo vode.
Ale v tomto pripade to nemusi byt nebezpecne. Samozrejme ak budu obaja dodrziavat hygienu. No kazda, zena ktora uz mala pohlavny styk by mala chodit pravidelne na gynekologicke prehliadky. Tak ked sa vrati kamaratka z dovolenky, nech URCITE skoci ku gynekologovi na prehliadku. Predsa len vagina je nachylna na rozne infekcie a este aj ked budu pri mori.
nie,nie,nepochopila si:) oni akoze to chcu robit nie na plazi,alebo v mori,ale normalne na izbe v hoteli ,tak som to pochopila ..ale ze PO TOM,ci sa jej nieco nemoze prihodit,stipanie alebo pod,ked sa na druhy den bude kupat,to som myslela..alebo nedajboze nejaka infekcia ..
Ide o to ci to bude sex pri mori, alebo v mori? Tak panne to urcite neodporucam, to uz radsej na plazi, mimo vody, aj ked tam je zas kopu piesku, ktory sa dostane vsade... Ale pre prvy sex, ktory je casto aj tak komplikovany by som neradila ziadne take komplikovane prostredia... Vo vagine sa casto robia male rany a ked sa tam dosotane slana voda, jasne, ze to musi stipat. Ale ked to tvoja kamaratka chce spravit po svojom, tak si aj spravi, len to nemusi byt vobec taky romanticky a super zazitok ako vo filme:)