Skúsenosti s Herbalife

elenaS

Produkty poznám, vyskúšala som čaj a koktejl, ten čaj mi (možno) aj pomohol ale koktejl nič moc. Bola som tiež nedávno pozrieť sa na ich prezentáciu "DOD", kde kde sa mi to úprimne nepáčilo pretože sa každý doširoka usmieval, chválil "herbík" a niektorí doslova tvrdili, že HL zachránil ich život. Ja sa nechcem stať súčasťou toho ich Herbik life style, len mám obavy ako zareagujú keď im to poviem, nemám totiž rada konflikty a hnev. Oni totiž sú na mňa až prehnane milí, pusa na každé líčko pri každom stretnutí, a ja sa im potom cítim zaviazaná

neskusena

ano, su vyskoleni na manipulaciu ludi, stale to treuju, maju skolenia, prezentacie, kde si tlieskaju navzajom a davaju si rozne rady.

uz len kvoli svojim priatelom by smo do toho nesla. mam znamych co to robia a ked som ich slusne odmietla, velmi sa na mna nahnevali a isli na to tym stylom ze nechapem co to pre nich je moje odmietnutie, ze ich oberam o ich zivobytie a podobne. je to citove vydieranie.

produkty nepoznam, mozu byt fajn, nemusia, ale ide o ten pristup. je to pyramida. a len to uz o niecom svedci.

elenaS

Práveže mne sa do takejto práce nechce, ale vždy keď sa s nimi stretnem tak ma tak oblbnú, že začnem uvažovať...vedia veľmi efektívne pôsobiť na človeka, sú zrejme perfektne vyškolení na to, aj mňa do toho budú zaúčať, ja na to nemám svedomie

ebi777

musis sa psychicky pripravit, ze budes tahat peniaze od takych ludi, co na tieto produkty vo vseobecnosti vobec nemaju, ale pre svoje zdravie alebo pre zdravie blizkych zo zufalstva by spravili cokolvek

su to zbytocne predrazene produkty, ide to hierarchicky pyramidovo od X ludi, aku to ma v skutocnosti cenu?