Zdravim,volne okom ale aj nahmatanim so si vsimla zvacsenu gulku(hrcku) na lavej strane genitaliach,chcela som sa opytat ci to moze ist o zvacsenu cystu na vajecnikoch alebo sa mam bat ze moze ist aj o rakovinu.Dakujem vopred za odpoved.
Hrcka na lavej strane genitaliach
kedysi som tam mala taku hrcku ako hrasok, nebolela a neskor, ja neviem, ci za par tyzdnov sa to zapalilo. dala som si obklady zo svedskych bylin a vsetko zmizlo. a ano, moze sa vytvorit aj hnis. ja ti radim doktora a sama som neisla.:) no ale radsej chod. potom daj vediet, drzim palce! myslim, ze to nebude nic vazne.
Ano,urcite sa vyberiem k lekarovi ale bojim sa toho co mi povie a co moze prist.Dakujem za odpovede.A Deria mam to kus vacsie ako hrasok a zatial nepocitujem ziadnu bolest.Ty si v tom mala hnis?
moze to byt cokolvek od neskodnej tukovej hrcky az po rakovinu, treba ist k doktorovi
ja som vyliecena z rakoviny prsnika a ked sa mi po rokoch objavila opuchlina na pravej strane v tesnej blizkosti genitalii, tiez som myslela, boze, uz je to tu zas, ja ale bez vahania som utekala k lekarovi, islo o zvlastny druh pruhu, ktory mavaju vraj len zeny a urgentne ma operovali, ze vraj operacia bola urgentna, ale o aky druh pruhu islo, uz som zabudla, lenze mna ta nie velka hrca bolela
neboj sa, nemusi to byt nic vazne, ale aj tak chod k lekarovi, drzim palce
syfilis žeby ?
Samozrejme, ze ti tu nikto nemoze dat diagnozu, treba ist k lekarovi. Ale netreba hned mysliet na rakovinu. (inac, ja som ale tiez strachopud!:D) Niekedy sa tam moze vytvorit hrcka ako hrasok alebo aj väcsia a ked sa to nazbiera, zacne hnisat. Alebo aj nie. To je jedna z moznosti. Ako velka je asi? Boli to, ked si ju trochu pritlacis?