Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodinne problemy. Som z toho na dne.

Príspevok v téme: Rodinne problemy. Som z toho na dne.
Difdif

Hmm. Ahojte. Mám 19 rokou a práve som vyšiel školu. Jedná sa o to že niesme na tom dobre finančne. Bývam s mamou a bratom. Brat robý v Nemecku. A polovicu penazi posiela mame. Este dostáva nejaké peniaze 180€. A mama má priateľa ktoreho som si obľúbil. Práve sa risuje jedna práca v prahe a mal by som tam s ním ísť. Do mojej prvej práce. Aj mama by chcela len pre zeny nemajú ubytovanie. A mali sme na mysli že to vybavime s jej priatelou už rovno v Prahe. No ale teraz tu vošiel háčik ktorý má zožiera. Zvikneme s mamou ísť na malinovku a ona na pivu. Ale jedného dňa jej kamaradka ju total ožrala a ona robyla take vecize sa jej jeden zapáčil. Všetko koli alkoholu. Dobre mala vypité a neriešila to. Ale na druhy deň tam bol zase a este si ho aj domou doniesla. Ja ho nemusím. Nenávidím ho. Ok dobre. Na druhy deň ráno si spitovala svedomie ze co robyla. A neskor munapisala správu že má priateľa a že bola to chyba aj koli alkoholu. Dobre ale on je tam kazdy deň a aj mi. Asi dva dni to kľudne prešlo. Nič medzi nimi nebolo. Až zase dneska zase alkohol nevie čo roby a zase je tu. Zase u nás. Žerie má to lebo ho nemusím. Ale už to dosiera. Ja už neviem čo chce. Taktom nepôjdem ani do prahy lebo sám neidem a z tohto sa vivinie to že sa s jej priatelom rozide a bude s timto. Budeme doma bez penazi kopec dlhou na krku aj brat už konci koncom mesiaca prijde domou. A príjem ani ten nebude. Práve vtedy ked brat prijde domou ja by som mal ísť do Prahy. No vidím že z toho nič nebude ona to cele dosere. A vie že ho nemusím. Ale vtedy ked je s ním jej nemôžem nič povedať. Bojím sa že bude s ním a koli jej sprostosti este skončíme na ulici bez penazi. Som nadne. Čo mám robyt?

lilyianka

súhlasím s Deriou i Jedulkou ..
skús sa s mamou porozprávať za triezva a ak bude stále robiť hlúposti kašli na ňu .. toto nikdy nepochopím, na nič nemáte, ale na alkohol áno ..ale jasné, ide o alkoholika, tak netreba to ďalej riešiť
skús skočiť za tým priateľkom matky, čo spolu máte ísť do Prahy, pozri ak bude rozumný a tvoja matka by ho aj kvôli tomu inému nechala verím tomu, že by ťa do tej Prahy zobral ..veď ty predsa nemôžeš za činy svojej matky a za to, že si možno začne s druhým .. alebo skúste s bratom niečo vyšpekulovať keď príde ..choďte spolu niekam preč

jedulka

DifDif řeknu to na rovinu, u nás to bylo stejné ,obětovala jsem se , považovala jsem to za samozřejmost, ale nic jsem tím nezměnila, jdi si svou cestou do Prahy, spíš si promluv s tím matčiným přítelem jestli to ještě neodpadlo,myslím tu Prahu ....

Deria

Pockaj na prilezitost, ked u vas nebude ten novy matkin priatel a skus sa s nou porozpravat. Ale nie len tak, ze budete vykrikovat na seba z kuchyne do izby! Povedz jej, ze musis s nou surne hovorit. Trvaj na tom, aby ste si k tomu sadli k stolu, aby pochopila, ze ide o vaznu vec. Velmi dolezite - musi byt vtedy triezva! Potom jej vsetko povedz, co ta trapi ale v klude a bez kriku. Vysvetli jej, ako sa bojis, ak to s tou Prahou padne, ako ti sposobuje starost, ked pije, ako ti vadi to, ze podvadza svojho priatela, atd. proste vsetko, co ta trapi.
A ak by to nejako nevyslo, mozno by si sa mal otvorene porozpravat s tvojim bratom, ked pride.