Liečba pomocou liečivých rastlín

Príspevok v téme: Liečba pomocou liečivých rastlín
Patrix1103

Zdravíim, zoparkrát som sem už písal, stručne bral som antidepresiva od marca 2010 do zhruba septembra 2012. Doktor mi diagnostikoval neurózu ako úzkostnú poruchu. Momentálne som úspešne po VŠ a hľadám si zamestnanie. Antidepresíva neberiem a keď mám stavy úzkosti tak to riešim rôznymi čajmi atď. V podstate takto fungujem doteraz odkedy som prestal brať lieky. Chcem sa spýtať má niekto podobné problémy a snaží sa liečiť alternatívnou liečbou ako medikamentóznou? Ak áno napíšte sem ake prípravky používate ďakuejm

RNG

Nuz nikto ti nebrani si vyskusat napr produkt firmy Paradise, kde v 3 kapsuliach je ziadany narazovy obsah hypericinu a hyperforinu. Ine znacky to zialbohu nemaju, lebo maju casto len hypericin a to nestaci na dobry ucinok.

jedulka

mám tolik výživových doplňků, že bych měla být zdravá jak rybka.Jím je samozřejmě, ale žádné zázraky na počkání a nemožné do tří dnů,to rozhodně NE!Ani později.Nicméně neublíží.Ale byla tady zajímavost kterou jsem ještě nevyzkoušela je od RNGNuz keby ste pouzivali vytazky z St John's Wort, kde davka hypericinu je 3 mg a zaroven davka hyperforinu je 30 mg(obe su potrebne na ucinok), narazove, tj nie stale, len v case potreby, tak nemate taketo problemy zo skodlivych chemikalii.

Patrix1103

nie AD neberiem , zacl som sa zaujimať o bilinky tak momentalne si fičim nanich. Z tych bilín na uzkostne stavy pomahaju : lubovník bodkovaný, pamajorán obyčajný, medovka lekárska, jazmín atd. Stačí skočiť do hociktorej čajovne a tam vám poradia. Najviac sa mi osvečila Valeriána lekárska dá sa kúpiť v bio lekárni kde je lacnejšia za 2,50 približne ale aj v normalnej lekarni kde stoji o euro viac. Je to dosť silná bilina a pripravuje sa z nej zápar ktorý sa pije tri krát denne.

mlcaniehniat

ka som siesty rok chora a tak dlgo nemam ani libido som 4ty rok licena na psychiatrii dostavam lachsie antidepresivum coaxil a injekcie risperidon z coho som velmi pribrala ako nikdy predtym.Vsimla som si ze caj mi velmi pomaha a pohyp najradsej vyjdem tei krat horw na 12 poschodie hned je mi lepsie.Choroba ma uplnw obrnila nevladala som.aapohybovat aj vztat z pistele dvihnut nihu bolo velmi tazke uz som z toho vonka alw teraz koli nadvahe nwvladzem.5rokov som rastla ako cesto kt odstavitw aby nakysli kazdy pohyb aj prwchadzka na cerstvom vzduchu bola pre mna zataz velka.Vsimla som si od caju earl grey cierny caj jw mi lepsue ale dpon tei salky musim gypit.Co ma zaujalo ze na nete pusalu ze caje od tejto znacky blahodarne posobia na psych pacientov co ma sokli uz nwviem ci sli o cierny ci zeleny caj.Este stale po namahavej fyzickej praci musim cela oddychovat doprajem si dost spanku.

Co ponuka alternativna luecba akw caje?ja skor doverujem vedecky podlozenym veciam.

odpovedam

nemam psychicku poruchu, ale mozno by ti pomohli ako vyzivovy doplnok omega 3-6-9 mastne nenasytene kyseliny. pomahaju pri depresii, uzkostiach a maju kopec dalsich dobrych ucinkov ;-)