Príjemný podvečer,hľadám niekoho, s kým by som si mohla vymieňať svoje skúsenosti ohľadom života a práce. Trpím na depresívnoúzkostnú poruchu. Bola by som rada, ak by mi odpísal niekto, kto má rovnaký problém. Niekedy je veľmi ťažké skĺbiť všetko dohromady.
Kamarátka
No ja viem ako sa citis :) Ja mam schizu, mnohonasobnu poruchu osobnosti, poruchy spravania a pozornosti, silne depresie a sine fobie, hlavne socialnu :( S touto kombinaciou chorob je to naozaj tazke, par pokusov siahnut si na zivot tu bolo... a mam len 17 :(
Máš úplnú pravdu.Vždy si poviem, že jednoducho nemôžem toľko stíhať, čo zdravý človek. Mám 33 rokov.
Ahoj, trpim panickou poruchou a uzkostami uz 10 rokov, pracujem a mam rodinu, kolko mas rokov? zdravy clovek si ani nevie predstavit, ake je tazke takto zit :(
Chcem sa Ťa spýtať, ako relaxuješ, chodíš do práce? Ja príchádzam z práce veľmi unavená, myslím, že spím až príliš veľa.
Viem ako sa citis. Prezivam to iste akurat ze ja mam este aj socialnu fobiu, panicku poruchu, nespavost...