Dobrý deň, chcem poprosiť o radu. V pondelok som mala nástup na operáciu kostrče. Mali mi vyberať uvolnené časti, ktoré som mala následkom úrazu pred 17-18 rokmi. No prijímal ma iný doktor, ktorý zhodnotil situáciu podľa snímku, že podľa neho to nie je nutné operovať, že to vidí ako zbytočnú operáciu. Nakoľko už nemám také neskutočné bolesti ako v čase vyhľadania ortopéda. No že sa mám rozhodnúť sama, či chcem ostať alebo že môžem ísť domov. Ja som sa rozhodla ísť domov, no tieto dni sa mi to opäť začína viac ozývať. V piatok mám ísť na ortopédiu k doktorovi, ktorý ma na operáciu odporučil. Má prehodnotiť situáciu či je to nutné operovať alebo nie. Nemôžem totiž cestovať autom na dlhšie trasy a sedím len na polovici zadku. Mala som dokonca také silné bolesti, že som si nemohla vôbec sadnúť, do postele som cestovala pol hodinu čo som sa posúvala po milimetri čo som mala neskutočné bolesti a sadnúť si na záchod a znova z neho vstať, som myslela že porodím. Strašná bolesť.
Mám si to dať operovať? Aké môžem mať komplikácie po takejto operácii? Zbavím sa nadobro tých bolestí?
Operácia kostrče
Posúvam aj túto otázku ďalej a zároveň hľadám ľudí s operáciou kostrce.
Či sa zbavíš bolestí Ti nik nezaručí, ani lekár. Všetko je to individuálne. Vhodné by bolo, ak by si problém konzultovala s viacerými odborníkmi. Tá bolesť môže mať aj iný dôvod - zápal,... A na komplikácie sa musíš spýtať tiež lekára. Prajem Ti veľa šťastia!
Prosim vás neviete kde operujú kostrče mam tam veľký vyrastok a bolesti ze sa idem vyzliecť s kože poraďte prosim vás
Prosim vás neviete kde operujú kostrče mam tam veľký vyrastok a bolesti ze sa idem vyzliecť s kože poraďte prosim vás
ahoj Mesicka,mam tiez problemy s kostrcou bolesti,palenie.Neurochirurg doporucil operaciu.Prosim Ta kde sa operuje kostrc?Viem ze na ortopedii,ale len malo doktorov to robi.