Ahojte, prvý mesiac beriem antikoncepciu TRIREGOL, ale včera sme sa stahovali tak sa mi tabletky niekam stratili, boli to posledné 4. Momentálne sa nachádzam v českej republike, dalšie balenie som si dala predpísat, donesie mi ho sem známa. Tak sa chcem opýtat, ako mám potom začat brat dalšie balenie? Kedy?
Stratená HAK,čo dalej?
no ak si ju dáš na šiesty deň, musíš rátať s tým, že sa ti cyklus asi rozhádže ..... a samozrejme sa chráň aj inak ďalší týždeň .....
Práve som sa pýtala či by bol problem keby som si ich dala v stredu?..nechcem čakat mesiac :-/
áno tak ..ak ti neprídu v utorok, tak skús ten mesiac počkať a nasaď si nový blister prvý den menzesu ....
Ahoj tak ked som menstruaciu dostala v piatok,tak v utorok to bude 5den, že ?..v antikoncepcii mi píše že "Ak začnete na 2. až 5. deň menštruácie, musíte počas prvých siedmich dní užívania tabliet použiť tiež inú metódu antikoncepcie, ako prezervatív, ale to sa týka len prvého balenia." Ale niesom si istá či mi dojde v utorok.. :-/ už som z toho na nervy, prinajhoršom počkám mesiac..alebo si to dám na ten šiesty den, tyžden sa budem chránit a bude tam riziko že si rozhádžem cyklus..tak? :-/
tak prinajhoršom si rozhádžeš cyklus, ak chceš urob to tak, asi by bola hlúposť čakať ďalší mesiac kým príde menzes ... čiže to bude štvrtý deň menzesu, keď začneš zase brať tabletky ak sa nemýlim ... ale pamätaj, že sa musíš chrániť aj inak a aj po zobratí prvej tabletky z nového blistra sa chráň ešte týždeň aj inak
Ahoj prosím ta, dnes som dostala menstruáciu a tabletky mi dorazia až v utorok... bolo by blbé keby som od vtedy, čo neberiem tabletky odpočítala tých 7 dní pauzu ako by som ju mala mat normálne a tabletky užívat po tej pauze ?..
nemáš zač :)
Ďakujem velmi pekne, snad mi sem dovtedy stihnu príst.. :-)
tak už ich neber, počkaj kým ti príde menzes a zase si ich nasaď v prvý deň menštruácie ..samozrejme sa dovtedy chráň aj inak :)
Ahoj 21 dní by som mala brat tabletky a potom by mala nasledovat 7dnová pauza