Poradíte v "móde"?

Príspevok v téme: Poradíte v "móde"?
Fleur-de-lis

Ahojte,

slečny, ženy, čo máte dobrý vkus a viete dobre zhodnotiť čo sa k sebe hodí a čo nie, mám na vás otázku :)
Kúpila som si letné šaty, sýto modrofialové. Ale potrebujem ich vylepšiť. Majú na môj vkus priveľký výstrih. Je v tvare V a chcela by som tam všiť nejaký kus látky, aby mi ľudia nevideli až do žalúdka :) Veď som slušná žena ;)
Ale neviem akú farbu zvoliť tej látky čo tam všijem. Rovnakú látku nezoženiem, a neviem či sa mi podarí zohnať látku v presne takej modrej alebo fialovej farbe. A ak bude rozdiel v odtieni neviem či to už nebude vyzerať divne. A potom je možnosť použiť nejaké neutrálne farby ako biela, čierna, béžová...
Predávajú sa také tričká alebo tak, čo je tiež výstrih ako keby dvojitý. Takže tak nejak to bude asi potom vyzerať.
No aké farby navrhujete?

neskusena

tak si urob fotku, hod do skicara, alebo nejakeho photo programu a skusaj si tam namodelovat rozne farby :)
a ta cipka je tiez super napad.

Fleur-de-lis

Nie je to elastický materiál. A určite by sa mi tam potom nezmestili prsia lebo by som tým zmenšila obvod.
No sú také na ramienka, strihovo jednoduché.
Neviem kde sa dá zavesiť obrázok len tak, žeby som sfotila a dal link. Pozriem potom.

neskusena

neviem si tie saty predstavit, mozno to ani nepojde, ale nedali by sa konce latky zosit k sebe v najhlbsej casti vystrihu? ked je to "V" vystrh, nemal by to byt problem.