Dobrý den,moja mama najprv vychadzala s frajerom dobre,ale postupom času ho začala nenavidieť...nemá ho rada....doma sa mi vyhraža že ked nebudem kunej milá a nebudem sa smievat tak ho vyhodí ked príde kumne.Ja ho mám radšej ako mamu,anion mamu nemá rád,zo začiatju mal ale teraznie...sále mi dáva poučky o sexe...že ked sa snim opovážim vyspat tak ma zabije...ja kunej neviem byt milá pretože mi všetko zakazuje...je hnusná kumne. Neviete mi pomoct?
Zlé vztahy s mamou a frajerom
mna tiez nemala rada mama mojej prvej. Nechapem preco ale podla mna to nemusi byt tym ze jej borec je nejaky hajzlik.
a povedala ti kvoli comu ho nema rada? ked ti nieco zakazuje, tak asi ma na to dovod...
nieco podobne ako ebi777 som zazila aj ja ked som mala 19- prva laska, ruzove okuliare a tak, dnes dakujem mame, ze mi dohovorila a nemam pri sebe takeho klamara a debila ako som mala :)
Spýtaj sa jej prečo ho nemá rada. Potom sa nad tým zamysli a môžeš to riešiť aj s ním
mne sa stalo velmi davno cosi podobne, ked som mala 16, bolo to obdobie, ked som o zivote vedela doslova HOVNO, prvy krat zalubena, ruzove okuliare na ociach, atd...
napokon sa ten vztah nastastie skoncil, ani neviem ak.
aj ja som si az potom uvedomila, ze to nebol chlapec pre mna, bol to poriadny hajzlik a mama mi len chcela otvorit oci, teraz by som sa s takym hajzlikom ani do reci nedala, nie esteze chodila
nizky vek, neskusenost so zivotom plus ruzove okuliare prinieslo svoje :) nastastie som sa poucila :)