Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Asi duch

Príspevok v téme: Asi duch
go640out

Ahojte, už dlhšiu dobu (cca 3 roky) si neviem rady. Sem-tam bývam v byte s priatelom, a ked mám volno tak sme u mojich rodičov. Ale ked sme na byte, teda ja sama - inak sa to nestáva, mám stále pocit, že ma niekto sleduje či je večer či je den. Asi pred 5 rokmi mi zomrela babka, čas na to sa tam dejú straštné veci. Spala som oproti sklenených dverí a na chodbe bolo zhasnute, ešte v spánku sa mi snívalo alebo to bolo naozaj to posúdiť neviem na chodbe sa zažalo a bol tam obrys postavy v duchu som si povedala asi 6x ´´zatvor oči, otvor oči´´ tak som otvorila na chodbe znova zhasnuté a za chvílu ten nemocničný pach (zomrela v nemocnici). Pred nedávnom som taktiež spala a z detskej do kúpelne (kto býva v byte vie ako sú stavané) prešla 2x babka (zretelne som ju videla) potom to zopakovala lenže neišla naspať do detskej ale k posteli už ked bola pri nej som sa strhla celá spotená, zimomriavky no proste horor. Z izby som nevišla až pokým neprišiel priatel z roboty. Samozrejme že ma vysmial ževraj mi je*e. Neviem či je to fakt babka alebo čo ale vždy ked som tam mám hrozný pocit. U rodičov sa cítim bezpečne aj ked som sama doma a to je tam ovela viac izieb (rodinný dom). Neviem čo mám robiť ale nevymýšlam si :(

Bruno333

doubledog:
Ide o to, ze ten sen Ti nieco naznacuje, to znamena ze napr.nemozes chodit aj ked normalne je to bezna vec,nieco Ti v tom brani, mas nejaku prekazku, len nevies aku.

Bruno333

Myslim ze kazdy hovorime o niecom inom, ja urcite nehovorim o duchovi...a skus tie moznosti nechat na odbornika, ten sa s takymyto vecami stretava a urcite bude mat viec skusenosti...ako vies ze to nie je diagnoza, ktora si vyzaduje medikamentoznu liecbu?

LEA333

ta paralyza je fakt nechutna

kedysi sa mi snivalo ze lezim v truhle a pocula som plac mojej matky vsetko som si uvedomovala vnimala ale nedokazala som ani kricat ani sa pohnut

doubledog

bruno
preco sa v sne pokusas dvihat nohy?
v sne predsa nemas hmotne telo.

pre pohyb v sne je podstatny zamer, priama praca s energiou, nie pohyb koncatinami.

neskusena

ja som nestanovila diagnozu, len moznosti.

tak ako u teba je logicka moznost ze to bol duch, tak u mna je moznost ze to je paralyza.

ziadne lieky, alebo razantne sposoby som jej neodporucala. len nieco, co jej moze pomoct sa uvolnit sa.

Prosila o rady, tak som jej dala.

Ja som len tebe pisala, ze paralyza moze byt spata aj s konkretnymi ludmi a situaciami a prave v tom case a na tom konkretnom mieste, pretoze to mas v podvedomi.

Bruno333

LEA:
To je velmi zaujimave co opisujes,ale asi ste si velmi blizki. Inac ten sen s tou paralyzou mavam aj ja, su to neprijemne pocity, lebo napr.ja sa nemozem vobec pohnut ked napr.kracam v tom sne, nemozem dvihat nohy , proste strasne slaby sa citim.Ale je to len sen...a urcite to nieco znamena ale co???

Bruno333

"neskusena":
Neviem na zaklade coho si jej stanovila diagnozu "spankova paralyza",ale prave na toto je dolezity odbornik, ak to nie je nic vazne, aspon to vyluci...

LEA333

ahojte,
mne sa tuto sobotu snivalo nieco zle ale som si to plne uvedomovala ale nemohla som pohnut ani rukou uplne paralyzovane telo moc si ten sen nepamatam ale viem ze som pocitovala strasny strach a tak som sa zacala modlit zdravas.... potom zrazu som pohla rukou a zobudila som sa
sla som spat cca o 23tej a mala som pocit ze uz je aspon 5 hodin rano a bolo 00:05 hned som napisala priatelovi sms ze som mala zly sen a bojim sa a on mi hned napisal ze on tiez a zacal rozpravat ako sa nemohol pohnut
je zvlastne ze sme mali obaja to iste

neskusena

a inak, odporucam si dat magnezium pred spanim. staci sumiva tableta. pomoze troska zrelaxovat telu aj dusi a bude sa ti lepsie spat.

este vyskusaj presunut postel, alebo spat tam, kde mas teraz nohy.

kazdopadne, musis z hlavy dostat tie spomienky, pripadne zle zazitky, kedze aj realne sny tam mas take, ake mas.

neskusena

Bruno,
pri spankovej paralyze prave vidi clovek tie veci, ktore ma vo vedomi, alebo podvedomi.

Odbornika by som riesila az ako poslednu moznost.

Treba si uvedomit, ze to co vidis (nech uz je to sen, alebo skutocnost), ze je to nieco, co ti neublizi.

Tak ako povedal/a odpovedam, telo nevie rozoznat ci je to sen/skutocnost. Najma ludia so zazitkami so spankovou analyzou si myslia, ze to je skutocnost (napr sen o zlodejoch a podobne, ked maju otvorene oci a vidia ludi, ale pritom ich mozog len halucinuje).

Precitaj si o tom rozne clanky, alebo fora, myslim ze aj tu je toho dost. Na zaciatok by ti to mohlo pomoct porozumiet a mozno zbavit sa toho strachu.