Ahojte, už dlhšiu dobu (cca 3 roky) si neviem rady. Sem-tam bývam v byte s priatelom, a ked mám volno tak sme u mojich rodičov. Ale ked sme na byte, teda ja sama - inak sa to nestáva, mám stále pocit, že ma niekto sleduje či je večer či je den. Asi pred 5 rokmi mi zomrela babka, čas na to sa tam dejú straštné veci. Spala som oproti sklenených dverí a na chodbe bolo zhasnute, ešte v spánku sa mi snívalo alebo to bolo naozaj to posúdiť neviem na chodbe sa zažalo a bol tam obrys postavy v duchu som si povedala asi 6x ´´zatvor oči, otvor oči´´ tak som otvorila na chodbe znova zhasnuté a za chvílu ten nemocničný pach (zomrela v nemocnici). Pred nedávnom som taktiež spala a z detskej do kúpelne (kto býva v byte vie ako sú stavané) prešla 2x babka (zretelne som ju videla) potom to zopakovala lenže neišla naspať do detskej ale k posteli už ked bola pri nej som sa strhla celá spotená, zimomriavky no proste horor. Z izby som nevišla až pokým neprišiel priatel z roboty. Samozrejme že ma vysmial ževraj mi je*e. Neviem či je to fakt babka alebo čo ale vždy ked som tam mám hrozný pocit. U rodičov sa cítim bezpečne aj ked som sama doma a to je tam ovela viac izieb (rodinný dom). Neviem čo mám robiť ale nevymýšlam si :(
Asi duch
najma je dobre precitat si o tom nejake veci. existuje vela veci v knihach, na blogoch, forach, ale aj u uznavanych autorov a v dnesnej dobe si vies takmer vsetko stiahnut z internetu, takze netreba ani vynakladat velke usilie.
mozes sa o to zaujimat z objektivnej stranky, napriklad vela skeptikov tvrdi o tom, ze z lekarskeho hladiska nieco ako dusa neexistuje, neexistuje mimotelove cestovanie, posmrtny zivot, svetlo na konci tunela, ze je to len mozog, ktory spracovava vsetky podnety, kedze ma neuveritelnu kapacitu, ktoru vyuzivame len na zanedbatelnych par %.
dalsi pisu vela o dusi, podvedomi.
dalsi to vidia zase z hladiska toho, ze existuje nieco medzi nebom a zemou, astralne cestovanie.
100% pravda sa zistit neda, vzdy tu bude niekto, kto bude patrit k istej skupine a priklanat sa k inemu smeru.
a najma, mozes si utvorit realny nazor podla nastudovanej literatury, rozsirit si obzory a chapat veci aj z inej strany.
Bruno taky si říkám proč zvedáš ve snu nohy? Mě se to taky někdy stávalo a vím, že se dostaneme do nějakého špatného spánkového stavu.Chce to naučit se relaxovat a najít si na relaxaci čas!To samé je stou truhlou.Je to stresem nebo nevhodnými léky,jestli je používáte.
Jsem ateista a o těhle věcí moc nevím, ta zadušná omša je dobrá věc, pak taky když požádáš faráře, tak ti nějak za pomocí modliteb a kadidla, nějak vyžene ducha z bytu, ale to musí ti co o tom něco vědí.
inak ked spis a si v urcitej faze spanku tak sa nachadzas medzi dvoma svetmi ak zacnes v tejto faze vnimat
nemoze to byt aj tak?
ta omsa sa vola zadusna a je za pokoj pre tych co odisli.precitaj si uzdravenie rodovych korenov od K McAll,on tam popisuje skutocne udalosti.
este k tej paralyze - ano jestvuje spankova paralyza, typicke su pri nej okrem sprievodnych javov ako nemoct sa pohnut, otvorit oci atd aj javy podobne halucinaciam, cize pocujes zvuky, ktore sa neodohravaju, a pod., ci mas pocit ze vyjdes z tela von, atd, ale ak opakovane vidis tu istu osobu a ona skutocne jestvovala, to je ine kafe- podla mna proste si schopna a dostatocne vnimava na to, aby si dokazala zachytit, citit a v spanku aj vidiet ducha, ked spis, si schopna oddelit sa od tela (tvoj duch) rsp. lepsie vnimat veci, ktore v bdelom stave nie si schopna zmyslami vnimat, iba ich 'citis', vies, ze 'su tam'
v spanku je lahsie odhalit, o koho ide
toto je jasny pripad, babke treba pomoct
necitala som temy podo mnou, ak sa budem opakovat, sorry
takze - ja osobne ti verim
bola babka riadne pochovana? myslim za pritomnosti knaza atd.
ak ano a stale neodisla (teda jej dusa), da sa odsluzit specialna omsa za zosnuleho, niekedy duse neodidu rsp. sa vracaju, ak boli nedoriesene veci, alebo z inych dovodov, pripadne ak zomreli za zlych okolnosti
dolezite pre nu je, aby nasla pokoj a tym ze sa opakovane vracia a zrejme ty si schopna ju vnimat, citit a v spanku vidiet, kontaktuje niekoho, lebo potrebuje pomoc
to je väcsinou v drvivej väcsine pripadov takto, takze zajst za knazom, najlepsie rovno dekanom a nechat za babku odsluzit tu omsu, ci co to je, aby nasla pokoj...
ak su v rodine problemy - doriesit...
lea3 ani já nevěřím na duchovno, ale prostě se mi to stalo.Když jsem sem psala tak jsem si neuvědomila, že opravdu jak Bruno řekl, duše mrtvých tady opravdu tak dlouho jak popisuje Go tady není.A připojuji se také k tomu aby to nejdřív vyhodnotil odborník,nikdo ti nic dávat za léky nebude a i kdyby tak je za dveřmi vyhoď do koše, nebudeš-li s tím souhlasit!
Lea3 jak píšu nevěřím na duchovno a jiné věci ale stávají se,v plném vědomí.Byla jsem v 16 letech na procházce nahoru v kopcích, když jsem se vracela zpátky,tak jsem se zastavila u plotu jedné vili.Stojím tam a něco nebo někdo mi říká: tady budeš bydlet a budeš mít tolik dětí.Děti jsem tedy rozhodně nechtěla.Vyděsila jsem se a šla rychle domů.Brzy jsem na to úplně zapomněla.Přešlo pár let a já jsem skutečně v té vile bydlela 17 let narodil se mi přesnej počet dětí co mi ten hlas, nebo co říkalo.
Jak mi to vysvětlíš? Nebyla jsem nemocná a ani žádné psychické či jiné trauma.V životě se mi takovýhle věci stali často a vždy měto jen děsilo, ale vždycky se to naplnilo o což to bylo děsivější.
LEA:
Treba si vedome povedat, ze je to len sen...a cvicit si tak mysel, a mozno sa to podari aj priamo v tom sne.