Som v strese

Príspevok v téme: Som v strese
man3455

zdravím.. mam problem .. dost casto som v strese .. furt na nieco neustále myslím :( a vobec sa my nedarí .. màm zo vsetkeho furt stres .. a preto nemôžem ani spať .som ako chodiaca mrtvola bez života...ludia prosim Vas co màm robiť aby sa my zivot obratil k lepsiemu ? ja sa snazim ale furt je to horsie a horsie .. vsetko moc prezivam a to je chyba .. za odpovede vopred dakujem

Bibira

Nemusi to byt len vplyvom veci, ktore pisu ludia v prispevkoch, samozrejme zdrava zivotosprava je zaklad. Su totiz ludia co nesportuju, jedia nezdravo a su to najkludnejsi ludia na svete...
Ak Tvoj problem pretrvava, vyhladaj odbornika, psychologa, pripadne ak by sa inak nedalo psychiatra aby Ti dal lieky, ked je uz naozaj zle.
Existuju sedativa, ktore Ta ukludnia, ale to su veci iba na kratky cas. Potom su aj antidepresiva, ktore neoblbuju, ale jeden z ucinkov je aj ukludnenie.

neskusena

presne tak, skus si najst pravidelny rezim.

daj si viackrat do tyzdna nejaky sport, kludne behaj, to mas najjednoduchsie, citaj dobre knihy.

stresom si privodis zdravotne komplikacie.

nemas problemy so srdcom? ja som mala take pocity, ked som sa neliecila na vysoky tlak a tep som mala okolo 100 v klude.

vitavi

Potrebuješ získať rovnováhu. Uvoľniť vnútorný sťah a preliečiť nervový systém.
Sťah uvoľníš tak, že znížiš množstvo soli, pečených jedál, čipsov, vylúčiš vajcia, syry.
Nervový systém trpí pri príjme sladkostí. Nahraď ich obilninami, ktoré budú dodávať mozgu rovnomerný prísun glukózy a obsahujú B vitamíny na preliečenie nervového systému.