Stratila som chlapca aj kamku

Príspevok v téme: Stratila som chlapca aj kamku
verca-82

Ahojte volám sa Veronika mám 14 rokov . možno vám to príde smiešne ale nechce sa mi žiť lebo neviem ako sa mám postaviť na nohy lebo ja som neni na dne ale na dne oceána . skrátene : moja bývala naj kamoška si myslí teda myslela lebo teraz ju to už netrápi , že som jej nepovedala pravdu ale klamstvo aj ked ja som jej pravdu povedala a ona mi neverí . už sa mesiac nebavíme iba si píšeme cez fb a to mi odpisuje nepekne povedala mi že mám ísť do piče ale to už dávno a píše mi že sa mám správať tak ako vtedyked som ju nepoznala a boli sme len spolužiačky a nie naj kamošky , lenže mne sa to nedá mám ju moc rada aj ked ona mi neverí , písala mi veľakrát že ma má rada že mi verí a nevymenila by ma za nič ale to už asi pred 2 alebo 3 mesiacmi . a kamaradka mi dnes povedala že dneska povedala že ma nenávidí a že mi nikdy neodpustí a neuverí a ešte mi vravela že sa tým nemám už zaoberať že to je márne že ja sa trápim a ona má super náladičku lebo má kamarádku s ktorou sa bavila a potom sa prestala pohadali sa začala sa baviť so mnou a teraz sa baví zasa s nou ... a na to mi asi pred mesiacom aj ničo zomrel chlapec adam ktorý nemal ani 15 . prosím vás o radu ako by som podla vás mala pokračovať v živote alebo čo mám robiť lebo už to nezvládam už som sa aj opila skoro hodila pod vlak a predávkovala krabičkou liekov od bolesti . prosím aspon mi niekto poradte prosím :((

verca-82

dik za odpovede .. hentam sem som to napísala znova preto lebo som to napísala do zlej kategorie ... ale kašlem na ňu mám kamarádku ktorá mi za to stojí viac ktorá si spomenula na moje narodky a kupila mi darček a henta sa na mna vysrala aj ked som jej kupila darček ale nejde o darček ale o to že miška ma nikdy nepodkopla a nemeškala a anisme sa nikdy nepohadali .. diky za odpovede ste zlatí a povzdbudili ste ma :ň

lilyiankaa

neviem načo zakladáš nové témy, keď už tu jednu máš, aj keď záver si tuna predĺžila .. nechápem načo sa deti hrajú na dospelých .. myslím, že mať od 11r. chalana je skoro a ešte aj 3 roky, ale ok, beriem, tvoja vec .. i keď pre mňa osobne nepochopiteľná ...... ohľadom kamošky máš rady v téme predtým ..