Ahojte. Mám 19 rokov a doteraz som sa neholil. Frajerka mi minule povedala že by som sa mohol tam dole pre zmenu oholiť ak sa mi chce... Asi pred týždňom som skúšal oholiť len tie vrchy pri bruchu... prvý deň to bolo super ale na druhý deň sa mi vyhodili na oholenom mieste také červené malé vyrážky... najpr som si nemyslel že to je holením ale potom som si všimol že tie vyrážky sú presne tam kde začínajú rásť chĺpky. Samozrejme vyrážok bolo len pár a len na pár tych začiatkov .. iné boli v pohode. Neviete prečo sa tieto vyrážky tvoria a ako tomu zabrániť ( Vyzerá to akoby tá pokožka okolo tých rastúcich chĺpkov bola nejaká začervenaná akoby podráždená tým rastom ). Dneska som sa oholil celý a vyzerá to zatial dobre ... neviem však ako to bude zajtra či to zasa nebude ako vtedy. Holil som sa normálne žiletkou, dal som len trošku peny pretože mi priatelka dala tú žiletku ktorá má rublikovaný povrch.
Holenie v intímnych miestach a problémy s ním
Zdravim, mam 19, chcel by som sa informovat ohladom mojho problemu... Pred par dňami som sa holil, a o 3 dni na to znova. Po 2 dňoch sa mi začali vyhadzovať na intimnych miestach vyražky a male pluzgiere, ktore mi začali praskať a tvorili sa z nich chrasty. Svrbi to a celkom aj štipe. Skušal som si to natierať rôznymi krémmi ale žiadny z nich zatial výrazne nezabral. Trvá to už z hruba týždeň a neviem si s tym poradiť, obmedzuje ma to, a hanbim sa aj pred frajerkou.. Za rady vopred ďakujem
Tebe ako chlapovi staci, ked si to tam dole len pristrihnes, podla mna je zbytocne to uplne holit. Ak na tom vsak trvas (alebo tvoja priatelka), pouzi depilacny krem Veet. Na intymnych miestach je pokozka ovela citlivejsia ako inde na tele a lahko sa pri holeni podrazdi a potom sa tvoria tie vyrazky. Krem Veet nechas posobit cca. 10 minut, potom zidu aj chlpy. Tie chlpy co ostali doraz ziletkou. Na ukludnenie pokozky mozes po holeni pouzivat nejaky krem s aloe vera, ale po holeni Veetom to nie je treba.