Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslabená pamäť, vyčerpanosť

Príspevok v téme: Oslabená pamäť, vyčerpanosť
Veronika_27

Ahojte,chcela by som sa vás opýtať na vaše skúsenosti s výživovými doplnkami na zlepšenie pamäti a vyčerpaný organizmus. Cítim, že tento akademický rok a predchádzajúce osobné problémy na mne zanechali stopu, myslela som si, že po čase sa vrátim do normálu ale už to budú pomaly dva mesiace a stále sa necítim fit, neviem si rýchlo spomenúť, keď chcem niečo povedať alebo som začala robiť gramatické chyby, pričom som s tým nikdy nemala problém, proste niekedy som strašne nesústredená. Tento rok ma čakajú štátnice, zase náročný rok predomnou a rada by som ho zvládla úspešne. Vyše mesiaca som brala Isoprinosine na zníženú imunitu. Mal niekto dobrú skúsenosť s užívaním výživových doplnkov, čajov? Ak áno, s akými? Ďakujem.

Veronika_27

nemyslím si, že je za tým nejaká choroba... fakt si neplánujem diagnostikovať niečo ako nejaký hypochonder, lebo som si istá, že za tým nie je nič vážnejšie... aktivít mám, pracujem, tam tiež musím rozmýšľať a to je ďalší dôvod, prečo potrebujem byť čo najviac sústredená, keďže s tým prichádza aj zodpovednosť.. tiež čítam, mozog je namáhaný, no cítim viditeľný rozdiel a nechcem do seba zase pchať nejaké ťažké lieky alebo čo, lebo aj teraz som bola dosť nešťastná, ked sa mi objavila z ničoho nič alergia na všetko možné napriek tomu, že som nič 21 rokov nemala lebo som vyrastala v dome, bola som všetkému vystavovaná.. mám teraz nejaké ťažšie obdobie, všetko je to s tým spojené

odpovedam

A patrala si po tom, co ti to sposobuje? Moze to byt aj neurologickeho povodu, sedelo by to aj na kandidozu. Mna osobne dobija aktivita. Fitko, citanie, stretavky s priatelmi, varenie, prechadzky... proste striedat cinnosti, aby sa mozog neunavil. Co sa tyka ucenia, vyskumy dokazuju, ze najviac si zapamatas na zaciatku a na konci ucenia. Cize nie je dobre cely den presediet nad knihami, striedaj cinnosti, uc sa viac krat pocas dna. mozno to pojde lepsie...