Môj príbeh - moje najmilšie

Príspevok v téme: Môj príbeh - moje najmilšie
BAc

Ahojte.

Chcem vás dopredu poprosiť o to, aby ste sa zdržali hlúpych komentárov, verte mi - mala som ich už dosť. :(
Ide o moje zvieratká. Jednoducho mám rada každé jedno zvieratko, tak si viete predstaviť, ako mám rada tie svoje a ako ich strata veľmi bolí... popravde... pred vyše rokom mi zmizol kocúrik... pred 4. mesiacmi zase mačička... tej istej farby... kocúrik mal 5... mačička 1... ľúbila som ich,ľúbim, aj ľúbiť budem.. :(:(:( nikdy sa ich telíčka nenašli, aj si snažím nahovoriť,že sú ešte nažive..ale... prečo by sa inak nevrátili? :( Hľadali sme ich-nenašli sme nič.:/ jedna moja kamarátka mi hovorila,že u nej sa zdržiavajú presne mačičky podľa môjho popisu. tak som tam našla 5. ročného kocúrka.. ale malú cicu nikde... kocúrik pár krát u nás prebehol, neviem .. :( Cica môže mať niekde mačiatka, ale neviem iste.. :( Niekedy mam pocit, že sú tu,že sú stále pri mne .:) :/(
Neviem,čo mám robiť ani aká je pravdepodobnosť, že sú ešte naživo.. len som chcela nejaké skúsenosti asi so stratou zvieratiek a s ich nájdením.. u cicky sú to 3 mes. , budú 4. :(((( som z toho veľmi smutná, mám dom a ešte jednu krásnu mačičku..:-) ,ktorá je maminkou tej ryšavej cicky... bohužiaľ, kocúrik kastrovaný nebol, chodieval preč,ale vždy sa vrátil..:( Asi som sa potrebovala len vyrozprávať..ďakujem ...

Deria

Kalika,
macky velmi zle znasaju novy domov. Jedna moja znama sa prestahovala, nastastie len v tom istom baraku z š.posch. na prizemie a macicka stale miaukala pri starom byte. Takze si viem predstavit aj tu tvoju, ze v novom byte nemala pokoj.
BAc,
poznam tiez, ze sa macka vratila po niekolkych mesiacoch. Susedom sa tiez stratila ale nasli ju po dvoch tyzdnoch. Neskor sa dozvedeli, ze sa zdrzovala v jednej garazi o par domov dalej. Je mozne, ze tam bola aj nejaky cas omylom zatvorena.
Jaj, to su veci, co ma doslova bolia, aj ked to nie je moje zviera. Najhorsie je, ak sa nevie, kde zvieratko je, ci vobec zije a ci netrpi.:) No co uz, treba len dufat, ze nie.

Naja85

Dedinske macky zial nemaju dlhu zivotnost:(. Ja "mam" tiez macky-krmim polodivoke cice v jednej zahradkarskej oblasti a ked nepridu alebo niektora z nich chyba, tak uz ma napadaju take cierne myslienky, ci sa im nieco nestalo. Minule som jednu videla pri ceste, az ma normalne zamrazilo. A uz som tiez niektore niekolko mesiacov nevidela, tak snad sa len prestahovali do inej oblasti.

jedulka

Tak zkus třeba psíka.Měla jsem taky tři kočky a všechny mi umřeli.Neumím si to vysvětlit.Britský kocourek kastrovaný prý mu odešli ledviny.Každý den kapačky, ATB,průplachy,další léky na podporu trávení krmení každou chvilku na silu.V loni to prostě všechno uhynulo.Dva psi, jeden už byl tedy opravdu velmi starý a pak všechny tři kočky.Už kočky nechci, myslím si, že jim někdo ubližuje.

Kalika

Jediné čo nám ostáva je prijať to také, aké je...

Áno, mám dvoch kastrovaných kocúrikov plemena britská mačka. Sú úžasní :)

Kalika

Aj môj milovaný kocúrek chodieval kade tade po susedstve. Ledva sa mi ho podarilo odchytiť ako sme sa sťahovali. Po pustení na dvor v novom príbytku sme ho už nikdy nevideli...
Mala som ešte viacero mačičiek. Väčšinu zastrelili, pretože chodili neoprávnene na niekoho pozemok a on mal povolenie, bol poľovníkom.

Smutná som doteraz, hoci ich odchod je minulosťou, stále ho pociťujem. Navždy ostanú v našich srdiečkach...

dsfsdf

No susedom sa vratil, podotykam vykastrovany, kocur po roku - ked uz nikto neveril, ze sa iba zatulal - ak ti pomoze tato informacia.