Ahojte.
Chcem vás dopredu poprosiť o to, aby ste sa zdržali hlúpych komentárov, verte mi - mala som ich už dosť. :(
Ide o moje zvieratká. Jednoducho mám rada každé jedno zvieratko, tak si viete predstaviť, ako mám rada tie svoje a ako ich strata veľmi bolí... popravde... pred vyše rokom mi zmizol kocúrik... pred 4. mesiacmi zase mačička... tej istej farby... kocúrik mal 5... mačička 1... ľúbila som ich,ľúbim, aj ľúbiť budem.. :(:(:( nikdy sa ich telíčka nenašli, aj si snažím nahovoriť,že sú ešte nažive..ale... prečo by sa inak nevrátili? :( Hľadali sme ich-nenašli sme nič.:/ jedna moja kamarátka mi hovorila,že u nej sa zdržiavajú presne mačičky podľa môjho popisu. tak som tam našla 5. ročného kocúrka.. ale malú cicu nikde... kocúrik pár krát u nás prebehol, neviem .. :( Cica môže mať niekde mačiatka, ale neviem iste.. :( Niekedy mam pocit, že sú tu,že sú stále pri mne .:) :/(
Neviem,čo mám robiť ani aká je pravdepodobnosť, že sú ešte naživo.. len som chcela nejaké skúsenosti asi so stratou zvieratiek a s ich nájdením.. u cicky sú to 3 mes. , budú 4. :(((( som z toho veľmi smutná, mám dom a ešte jednu krásnu mačičku..:-) ,ktorá je maminkou tej ryšavej cicky... bohužiaľ, kocúrik kastrovaný nebol, chodieval preč,ale vždy sa vrátil..:( Asi som sa potrebovala len vyrozprávať..ďakujem ...