Pomoooc...potrbujem naozaj vašu radu...:/...mám 15 rokov a 43 kíl!!!!!....neviete mi pomôcť ako najúčinnejšie pribrať??...bola by osm vam naozaj vdačnaa :/ :/
Ako pribrať?
nutridrinky stopercentne pomáhajú, skús aj dva na deň, majú okrem veľa kalórií aj všetky živiny, minerály a vitamíny ktoré na deň potrebuješ, takže bonusom ti bude aj zdravá pleť, vlasy a nechty...dajú sa kúpiť aj v lekárni ale sú dosť drahé, na predpis sú zdarma...
Mozes vyskusat co najviac chleba, pecivo, cestoviny, zemiaky, hlavne vecer pred spanim, a najma nestresovat sa, vysledky sa nedostavia hned, moze to trvat aj mesiac...
kasli na to, v tvojom veku je to normalne...daj tomu 2-4 roky a tvoje telo "zzenstie" samo
Ahoj a nechcela by si sa pridať do tejto témy? www.zdravie.sk Snažíme sa tam pribrať spoločne a minimálne mne to pomáha :) inak už sme tam rozoberali aj rôzne spôsoby, potravinové doplnky, dôvody nepriberania a tak, možno ťa z toho niečo inšpiruje.
No a ja som v tvojom veku tiež bola veľmi chudá a ani po rokoch sa to neupravilo :(
a aku mas vysku?
B 12, som pribrala z 46 kg na 56