Pred asi rokom som bola sprosta. Drzala som dietu, schudla som sice 8kg co som vtedy potrebovala, ale odvtedy mam vsetky kg naspat a metabolizmus len 1260. Co mam robit? Cvicim 3-4 krat tyzdenne, pijem vela vody, jem pravidelne - nic nepomaha. Chcem schudnut, ale ked dodrzujem racioínalnu vyzivu, nechudnem ani deko! Som na mrtvom bode. Nechcem znova dietu... :(
Spomaleny metabolizmus, nechudnem, co teraz?
U zien je dnes velmi casta znizena cinnost stitnej zlazy, aj ked velka vacsina ma na krvnej skuske negativny nalez. Dopln si jod a selen mozno ti to pomoze zvysit metabolizmus.
Inac na zvysenie metabolizmu je hromada roznych doplnkov, menujem niektore, ako napr alkaloidy(kofein, thein, theobromin cacao), green cofee extract, garcinia cambodia, tonalin/CLA, 7-keto DHEA, citrus auracium, gotu cola, a na potlacenie chuti do jedla extrakt z hoodie gordonii a ciastoce aj rozne octy.
Kamarátka mi poradila jesť ako chcem, ale nesmiem prekročiť hodnoty môjho bazálneho metabolizmu. Predsa len, výdaj musí prekročiť príjem..?
Čítala som, že keď sa človek snaží opäť naučiť metabolizmus správne pracovať, tým pravid. jedením každé 3-4 hodiny tak môže dokonca na začiatku aj pribrať. Ale keď sa metabolizmus upraví, tak začne chudnúť. Môže to trvať aj pár mesiacov.
A nechudneš len na váhe alebo ani výzorovo? Lebo však svaly vážia viac ako tuk, a píšeš, že cvičíš
Ahoj, jediná vec o ktorej viem že pomáha pri chudnuti a zrýchľuje metabolizmus je jablčný ocot.. určite odporúčam z vlastnej skúsenosti radšej tabletky..