je toto normalne??? :)

Príspevok v téme: je toto normalne??? :)
germi

Minule som tak sedela v autobuse a pozerala von z okna a len tak mimochodom som si uvedomila, ako straaaasne ma bavi chudnut... uz si ani neviem predstavit den bez "zdraveho zivotneho stylu", milujem zeleninu, milujem cviceie, sladkost by mi NIKTO uz ani do papulky nenarval...mna to fakt bavi a uz by som sa nechcela vratit spat-ked som ete jedla vsetko, co padlo pod ruku...a bavi ma aj kazdy tyzden postavit sa na vahu a s potesenim zistit, ze som aspon o kusok lahsia.a ak som nahodou nezhodila ani gram, hodim to na to, ze mi narastli svaly a tie su predsa tazsie ako tuk :) ani neviem preco to sem pisem... mozno preto, ze som proste pochopila, ze "chudnutie" nie je len o tom co najskor zhodit co najviac kil, ale tiez o tom, byt spokojna sama so sebou kazdy jeden den...citim sa super, plna energie, dokonca sa mi zda ze som opeknela :) a ja ani nejako sa nehrniem do SCHUDNUTIA, ja proste chcem CHUDNUT :) no povedzte, je toto normalne???:)

germi

lindus, z caju sa nepriberes :) samozrejme pokial neni sladeny... avsak hlavna zlozka pitneho rezimu by mala byt cista voda. skus si teda obcas namiesto cajiku dat pohar vody. caje su sice zdrave, ale vsetkeho vela skodi. skus ich obmydzit na 1,5 litra denne-pre istotu. a teda zacni hlavne cistu vodu pit.

lucifuk

baby ja som mala zdrav. problemy s močovym mechurom. tak mi doktorka kazala vypiť denne 2 litre vody. schudnuť som nechcela, jedla som ako zvyčajne-všetko. a schudla som a ovela sa mi zlepšila pleť tak niečo na tom bude. ahojte.

janushka

tiez si myslim ze pit vela cistej vody moze chudnutie len podporit. ja sa snazim vypit tie dva litre a viac a kazdu chvilu chodim na wc.treba prestat solit a celkovo obmedzit potraviny, ktore obsahuju vela soli, pretoze ta zadrziava vodu v tele. vseobecne vela soli skodi, ale urcite nie 2-3litre vody denne.

ethel

aaali,to ti kto povedal,že po týždni to už nevycikáš? Chceš chudnúť? Dehydratovaním tela si nepomôžeš-základ je cvičiť,pravidelne sa stravovať,neprejedať sa a piť.

aaali

no hej prvy tyzden by som vycikala vsetku ale potom by si moje telo na to zvyklo a ostala by mi vsetko v tele a to mi vadi........a je pravda ze ked budem pit vela vody tak aj ucinnejsie a viditelnejsie schudnem????