Ahojte baby, chcem sa spytat, ked mam ze fakt malinke prsia, myslite ze mi pomoze ked si nasadim antikoncepsiu a trosku mi podrastu?
prsia!!!!!!!!!!!!!
nechaj tak...prsia nerozhoduju..kasli na to...neoplati sa riskovat svoje zdravie kôli blbostiam
daj si www.centrum.sk a tam je rubrika ZENY, prave vo stvrtok tam bol rozhovor online o operaciach prsnikov, nie je tam toho moc o zmenovani , ale predsa nieco. Je tam nieco aj o preplacani zdrav. poistovnou.
Brala som tabletky Triregol, asi pol roka, a po ich dobratí sa mi prsia nezmenšili. Ani len o cm. Začala som aj cvičiť, aby sa tuk zmenil na sval a z pŕs ubudlo a nič. Skúsila som aj chudnúť, lebo mi vraveli, že najskôr schudnem z pŕs a zase nič. Už je to na nervy. Chodím na masáže a masér je zhrozený zo stavu mojej chrbtice. Migréna je spoločníkom skoro každodenným (vďaka zničenej krčnej chrbtici).V obchode nezoženiete peknú podprsenku vo veľkosti E, žiadne oblečenie vám nesadne...Veľké prsia majú viac negatív než si viete teraz predstaviť.Čo by som len dala za to, aby som ich mala menšie! Ale jediný spôsob, ako ich zmenšiť, je operácia a na tú chýbajú peniaze. Aj keď... dostala sa mi do uší informácia (hoci neviem, či pravdivá), že zo zdravotných dôvodov vám zmenšenie pŕs poisťovňa zaplatí. Neviete o tom niekto niečo? Veľmi by ma potešilo, keby to bola pravda!
a ja chcem mat menšie. nič z oblečenia mi poriadne nesedí :-(
baby neblaznite. budte rady, ze mate mensie. Pockajte o 1o rokov, budu vam vadit, ze su velke [nekupite normalne saty}.
Ked som mala 18, nemala som velke prsia, skor stredne mensie, po antikoncepcii sa mi prsia nezmensili, doteraz som nato nastvana. a po 40 tke budete z toho na nervy..kolko zien si dava zmensovat prsia-je tu jeden topic o tom.
Chrobak povedal, ak to chalanovi vadi, vyserte sa na neho. Zajtra mu bude vadit dalsie a dalsie. Som vydata uz dost dlho a najhorsie ked idete do vztahu s nejakymi komplexami, budete mat problemy stale a hadam najviac v sexe. {prsia, nadvaha, vlasy,nohy....}
To sa lahko povie a ale sebavedomie si treba pestovat. Poznala som chlapov, co velke prsia povazovali za nevkusne a zase naopak zase niektori by dohnali babu, aby si ich dala zvacsit. Verte mi, umelo si menit vzhlad kvoli chlapovi sa neoplati, nevazia si to. Na svete je tolko chlapcov, mozno menej narocnych, atraktivnych ale o to viac milych, tolerantnych a po x rokoch vam bude jedno, ci je atlet alebo nie. Dolezite je to, ze sa mate o koho v zivote opriet.
baby preco vam tak zelezi na prsiach, ak mate chlapa, tak na prsiach mu nezalezi a pokial hej tak ho rychlo poslite k vode, to je moj nazor. Cafte
Decolen je somarina. Po kupeni Decolenu si radsej dajte aj trochu sena, aspon budete mat lepsi kravsky pocit.
A znovu to tu budem opakovat: nenahanajte sa v mladom veku za velkymi prsiami. O 10 rokov budete s nostalgiou spominat ake to bolo super, ze boli male....
prsia treba trieť cesnakom,,údajne
Je to pravda, ze ked sa vysadi antikoncepcia tak sa mi prsia vratia do povodneho stavu???