Partner ma uz nepritahuje - beriem ho ako surodenca!

Príspevok v téme: Partner ma uz nepritahuje - beriem ho ako surodenca!
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste uz zazili pocit, ze partner vas uz nepritahuje.
Chodim s nim uz 4 roky, je velky fesak so sexappealom, so zenami nikdy nemal problem, ale mna skratka uz nevzrusuje.. Beriem ho ako surodenca!!
Mam ho velmi rada a on tiez, chce sa zenit a prosika o dieta. Ale mna uz nepritahuje, jeho dotyky su mi neprijemne.. v inych oblastiach si super rozumieme, nikdy som nestretla lepsieho chlapa

zajik

pamätám sa na to ked som z hrôzou zistil,že partnerka sa vyhýba mojim dotykom,že sa odťahuje ked sa k nej priblížim a nechápal som to...teraz už viem čím to bolo...

bosorenka

No my sme spolu už skoro dva roky! Antikoncepciu neberiem a iného nemám, ani necítim potrebu, ale keď okolo prejde dáky fešák tak sa samoška obzriem a poviem si že je sexi! Aj partnerovi poviem že je na zjedenie keď je pekne oblečený alebo upravený ale proste k intímnostiam mám v poslednej dobe odpor

zajik

ak je to tak,že aj jeho dotyky sú ti nepríjemné,tak to zabal...to už ho neberieš ani ako súrodenca,ale ako cudzieho človeka...

janulkaa

aj mne sa to stalo. sme uz spolu 5 rokov a v poslednej dobe je to otras. frajer ma uz nepritahuje. sice je to uzasny muz, ked sme spolu, sme velmi stastni, aj v posteli to klapalo, iba teraz sa to zacina vsetko kazit. nedokazem dosiahnut orgazmus, sex s nim ma po chvilocke prestane bavit.. hm... moze to byt aj HAK?

cokoladka

antikoncepcia moze sposobovat, ze sa ti vseobecne znizi chut na sex.. preto som sa pytala aj Lei, ci ju este pritahuju ini muzi, ked uz teda partner nie..

cica

ja mam tiez nieco podobne, ale zasa nie je to vzdy, obcas ma pritahuje, neviem, mozno je to zvykom:((( ale zasa si neviem predstavit zivot bez neho, neviem co robit tiez.:(((