Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste uz zazili pocit, ze partner vas uz nepritahuje.
Chodim s nim uz 4 roky, je velky fesak so sexappealom, so zenami nikdy nemal problem, ale mna skratka uz nevzrusuje.. Beriem ho ako surodenca!!
Mam ho velmi rada a on tiez, chce sa zenit a prosika o dieta. Ale mna uz nepritahuje, jeho dotyky su mi neprijemne.. v inych oblastiach si super rozumieme, nikdy som nestretla lepsieho chlapa
Partner ma uz nepritahuje - beriem ho ako surodenca!
Cokoladka:30. preco?
Lea, mozem sa opytat, kolko mas rokov?
Ale myslim si, ze chyba je vo mne. Lebo partner urcite sexappeal ma, pracoval ako barman a zeny mu stale strkali svoje telefonne cisla. Zaujimave, ze uz vtedy to so mnou nic nerobilo, vobec nanho neziarlim. Bola som dokonca hrda, ze mam takeho fesaka. Ale ani som nemala dovod ziarlit, lebo on je taky monogamny typ, nema frajerky. Nesmejte sa, viem to. Je velmi oddany, ked ma partnerku. Myslim, ze je to aj vychovou, lebo jeho rodicia su ako hrdlicky aj po 40 rokoch manzelstva. Okrem toho sa desne vyburil v mladosti, teraz uz ma 38. Vidite, super chlap, a takyto blby, ale dolezity problem mozno ukonci nas vztah..
Zajik, ale ja sa nestykam s nikym inym, aj ked niekedy mam chut.. Mam jedneho znameho, na ktoreho len co pomyslim, by som si dala povedat.. ale toho som spoznala davno po tom, ako zacal tento problem s mojim frajerom. takze to urcite nie je dovod. a vztah s tym druhym je vyluceny, je rozvedeny s 2 detmi. moj partner mi po vsetkych strankach viac vyhovuje. okrem toho sexappealu..
Dakujem vam vsetkym za odpovede, ste super, ze sa da s vami takto poradit. Cokoladka: Nie, antikoncepcia to nesposobuje, lebo ju nastastie neuzivam, myslim, ze to nie je zdrave. Ale ked som uzivala, to mas pravdu, libido bolo este nizsie.
mno, jo :-( ono za tym vzdy nieco musi byt, fyzicke alebo psychicke, take zmeny sa nedeju len tak z cista jasna..
cokoladka, až teraz som prišiel ku kompu....no nakoniec som zistil,že sa stýka s niekym druhým...ale to som nezistil od nej...
sorry, preklep, zajik :-)
zajim, a cim to teda bolo..?