Ahojte, nevedeli by ste mi poradit neiaku dobrú knihu, može to byť román, sci-fi alebo nieco podobne
Ďakujem :)
Knihy
Ďakujem za všetky dobré knihy a určite si neiaku prečítam :)
Ken Follett, Stieg Larsson
MultiLevel, thumbs up.
Ale hej :D JA čítam celý život len takéto žánre :D Až na pár výnimiek :)))
wauu mimulus, celkom "pekna" cena. Stoji to za to? :)
Ja som naposledy čítal toto www.zlacnene.sk
Ja mam rada poznavaciu naucnu literaturu cestopisy naposledy som citala kniju ale v madarskom jazyku o konstantinopole istambule byzantskej rysi.milujem historiu v k.ihach .aj obycajne stare dobre knihy o velkej morave dejinach slovakov este pred pichdom madarov.potom dba krat som.citala na aljaske s carom. Ruove rpmaniky typu damiel steel nevladz citat ale este miluj psychologicke romany a tazke lrimi pribehy kde je zakomponovana osobnost roznycj psycjppatov a lde vyjde nabo ze prpkurator da tad obliela do zendlych siat ked je sam doma a psycjolog sa stal pret pslogom lebo chcel pochopit svoju dobre ukrytu pedofiliu a vrah je psychopat a perverz proste soa gomora dalek.psychologoa setiovych vrahov rada sa spryam v stRych dedovych knihachz psychologie.
:) úsmevná téma :)
ja slovenskych autorov po roku 45 necitam, takze sa ani necudujem, ze neviem, ze to existuje
Mám naozaj rada zakomplexované ženy ako si ty :) Evita Urbaníková niečo v živote dokázala, knihy z jej vydavateľstva čítajú státisíce žien inač by sa nepísalo toľko ďalších, nebolo by to jedno z najúspešnejších vydavateľstiev a toľko známe:) niekto kto nevie ani napísať Google nemôže ohodnotiť kvalitu nejakej knihy:) Ja som nikoho nenútila to čítať, poznám určite aj lepšie a kvalitnejšie knihy ale je to ľahké čítanie pre každého, mňa zas neoslovuje sci-fi, ale keď nevieš akceptovať niekoho názor a musíš ho hneď zhadzovať nemáš čo robiť na fóre:)) Ahoj MultiLevel