Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stratené šťastie

Príspevok v téme: Stratené šťastie
infiniti7

Zdravím Vás.
Chcem sa spýtať na názor, ako pokračovať ďalej v živote a ako sa z toho dostať. Problém je v tom, že ma po pomerne dlhom vzťahu (3,5 roka) nechala priateľka a ja nedokážem na ňu zabudnúť a čo je horšie prestať ju milovať. Bola to moja prvá láska, spočiatku to bolo dosť ťažké, pretože až na druhý pokus sa nám podarilo dať to fakt dohromady. Ale potom sme boli šťastní, boli sme oporou jeden pre druhého, väčšinu času sme trávili spolu, všetko bolo tip - top. Lenže v lete minulého roka nastala zmena. Mal som pocit, ako keby sa o mňa zaujímala oveľa menej než to bolo dovtedy. Ona si to nevšimla a na vine som bol ja, že prečo si vymýšľam, podľa nej bolo všetko v najlepšom poriadku. Ibaže nebolo, stále som cítil menej záujmu o moju osobu. Ale naučil som sa s tým žiť a nechcel som jej to dennodenne vyčítať, pretože opäť začal nový ak. rok, mala veľa školských povinností a navyše sa pritrafili aj rodinné problémy. Sem tam som to chcel riešiť, ale žiadnu zmenu som nevidel, až došlo na to, že na škole začala flirtovať so spolužiakom. No to ma dorazilo vtedy, ale akosi sme si to všetko opäť ujasnili a plný odhodlania a lásky sme chceli pokračovať ďalej. Aj sme pokračovali až sme došli do apríla tohto roka a odvtedy sa to celé začalo rúcať. Asi mesiac som z nej ťahal čo ju trápi, ale nič som sa nedozvedel. Po mesiaci mi oznámila, že sa chce rozísť, že nie je so mnou šťastná. Mne sa doslova zrútil svet! Už je to 6 týždňov a ja sa neviem odraziť od dna, na ktoré ma dostala, nedokážem sa sústrediť, nedokážem komunikovať, zanedbávam všetky povinnosti. Ročník som úspešne ukončil a vyše mesiaca sa mi nedarí nájsť žiadnu prácu, aby som sa nejak zamestnal a nemyslel na ňu. Proste nič, aspoň keby som po nociach mohol spať, ale nedarí sa. Žil som pre ňu, staral sa, pomáhal jej, snažil sa byť tou najväčšou životnou oporou a ona to ukončila, pričom mi sama nevie povedať, čo je tým hlavným dôvodom rozchodu. Len toľko, že nie je šťastná, ale prečo? Netuší. Nemám pocit, že som jej niekedy ublížil, proste také malé hádky sa vyskytli ale všetko sme si vedeli rýchlo vysvetliť. Nechápem.
Tak Vás prosím o radu, ako by ste to riešili, ako sa odraziť od dna, ako začať žiť a zabudnúť.
Ďakujem.

MultiLevel

ani som to neprecitala cele...Ak si si na vztahu zalozil svoje stastie, tak ano...stastny ozaj nebudes nikdy. Pretoze ako vidis, vztahy sa zacinaju, koncia...ludia prichadzaju, odchadzaju. Ked pocitis stastie najprv v sebe, potom ho mozes prezit aj vo vztahu s niekym. Nie naopak :)

KatkaXYZ

daj sem mail :) tiež som mala vzťah 4 roky a stalo sa mi toto isté ale už som z toho von, takže určite ti rada pomôžem a poradím :)

kafe

"strašne veľa som jej odpustil, nastvárala mi dosť hovadín ale všetko som akosi prehltol." Proste si si nechal skákať po hlave a ju to skákanie nakoniec prestalo baviť. Aj to sa stáva.
"Žil som pre ňu, staral sa, pomáhal jej, snažil sa byť tou najväčšou životnou oporou.." Čo robila ona pre teba okrem hovadín?

musiak

\"Prva laska je prislub ze ta dalsia vydrzi\".......ale aj to je blbost...este ich budes mat.....oj oj..ked stretnes ozaj zenu zivota ...budes s nou mat dieta....a ona ta potom necha.....potom plac....co si urobil zle a co nie...co ona urobila zle a co nie...CAS je liecitel.....CAS...

infiniti7

Ďakujem Vám.
Ale popravde na skok sa nechystám, zomrel by som hore, keďže mám strach z výšok :-)
A tiež sa nechystám hľadať novú známosť, keď to má tak byť, tak radšej budem sám a časom sa možno niekto zjaví.

Vojtoo

Podla mna zena tymto zakaldatela temy premenila na citoveho mrzaka (resp. iniicovala tento proces) a on si nebude vediet VAZIT dalsiu zenu v jeho zivote, bez ohladu na jej dokonalost.
Tj. lutujem tu (pravu/dalsiu) zenu v zivote infiniti7...

Vojtoo

infiniti7

praca v zahranici nie je garancia ze zabudnes, na to zabudni :D
mas proste smolu, si clovek co sa namota viac ako priemer, preto to tak zazivas.
vitaj v klube..
radsej si zvys zivotnu poistku, nech ma tvoja rodina aspon niecoz teba, ked sa o 2 roky budes chystat skocit z veze (ak si uzavries positku par tyzdnov pred skokom, neuznaju ju, v amerike je na to dokonca zakon)