ahojte, mam taký problém s jedným chlapcom...tento chalan po mne velmi túzil, velmi ma chcel od prvého momentu ako ma spoznal, vela sme si spolu písali, volali niekolko hodín denne...
Par krat sme boli spolu vonku, vsetko bolo krásne...stale mi vypisoval ako velmi sa mu pacim, ako velmi ma lubi, miluje, ze som skvelá, uzasná, ze ma uz nikomu nedá, ze srdiecko patrí len mne....
tato krásna rozprávka trvala len par tyzdnov a potom prisiel necakaný skrat...naraz vsetko len tak skoncilo BEZ VYSVETLENIA...
Po mesiaci sa mi ozval znova, pisali sme si 2 dni, znova mi napisal ze ma lubi...potom sa zase neozval 2 tyzdne..a ked sa znova ozval zase mi pisal ze ma lubi..
Ja ho velmi lubim a preto ma to velmi trapi ako sa ku mne sprava :( Mne to pripadá ako keby som bola jeho hracka, (hrám sa s tebou len ked mam naladu)..ako ja nechápem co si mam o tomto mysliet...velmi ma to raní, ked vidím ze je prihlaseny ale nevie odpísat :(
Co mam robit? Asi mi budete radit aby som na neho zabudla, ale to sa nedá uz sa snazím niekolko mesiacov,ale nejde to velmi ho milujem a ten pohlad do jeho ocí mi to len potvrdí
Ja mam 20, on 19
Dakujem ;)